Clinica Veterinara Balkanivet

Despre noi

Complexitatea cazuisticii ne-a determinat sa investim permanent in aparatura si alte teste de diagnostic. In acest moment cabinetul are in dotare ecograf, aparat automat de hematologie, aparat automat de biochimie, teste rapide diagnostic boli infectioase, boli parazitare, cantar electronic bipolar, aparat de detartraj cu ultrasunete, microscoape, aparat laser, generator de oxigen.

Echipa medicala este formata din medici competenti, dinamici, aflati intr-o permanenta pregatire si perfectionare.

Cabinetul veterinar este la dispozitia dumneavoastra oricand aveti nevoie de un sfat avizat si de servicii medical-veterinare caracterizate prin profesionalism, consecventa si seriozitate.

Cabinetul nostru se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostrii actuali si suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi multumit de serviciile noastre.

Echipa noastra

Servicii

In cadrul cabinetului nostru veterinar asiguram consultatii, tratamente, vaccinari, chirurgie, ecografie, detartraj, analize de laborator si cosmetica.

De asemenea va putem pune la dispozitie hrana, accesorii caine / pisica si produse de farmacie veterinara.

Imunizare si preventie

Deoarece parvoviroza poate avea efecte devastatoare, cel mai important lucru pe care il pot face stapanii de caine, este sa previna contactarea virusului.

Primul pas in prevenirea bolii este este izolarea si protejarea cateilor nevaccinati de mediul extern si de alti caini si bineinteles vaccinarea, la varsta recomandata.

Un stapan responsabil, va respecta schema de vaccinare a cateilor, care incepe la varsta de 5-6 saptamani si include mai multe vaccinari, care au ca scop imunizarea corecta a cateilor, impotriva unor boli ce pot fi fatale, asa cum este parvoviorza.

Ultimele articole

Diagnostic