Societatea Clasic Mob-Art S.R.L are ca activitate proiectarea si executarea mobilierului de arta, a decorațiunilor interioare si a mobilierului modern, numai din lemn masiv.

Coordonator (proiectare, producție): Negoi Petre, administrator al firmei.

Experiența în domeniu:
- Activitatea de creatie desfasurata in cadrul Atelierului de prototipuri al Fabricii de Mobila: "I.P.L.M Bucuresti"
- Activitatea didactica la clasele de arta decorativa din cadrul Liceului de Artă "Nicolae Tonitza" si al Liceului "Dimitrie Paciurea"
- Coordonarea activității secției de sculptura a Fabricii de Mobilier si Decorațiuni "Heliade", unitate a Trustului "Carpati" care a realizat mobilier decoratiuni pentru Casa Poporului.

Fiind o societate mica, dar cu multa experiență in domeniu, putem raspunde cu ușurință tuturor solicitarilor, indiferent de gradul de complexitate.
Nu realizam lucruri de serie, ci doar piese unicat si piese de manufactura, in adevaratul sens al cuvântului.
Produsele pe care le realizăm respecta in cele mai mici detalii caracteristicile stilului in care sunt incadrate, in general stilurile clasice. La cerere, ele pot fi personalizate. Compozițiile ornamentale sunt realizate cu simț artistic, modelarea ornamentelor si expresivitatea figurativului fiind desăvîrșite.
Ca in orice alt domeniu de activitate, calitatea face diferența.
In cadrul Târgurilor de Mobilă, la care am participat, produsele realizate de noi s-au bucurat de aprecierea specialiștilor, care le-au catalogat drept "piese de colecție".

În cadrul atelierului nostru, printre altele, am executat:
- Mobilier pentru Cabinetul Vicepreședintelui CEC Bank, păstrând stilul vechiul mobilier din dotare
- Decorurile pentru "Raimund Theatre" din Viena, la punerea in scena a piesei "Viata lui Mozart".

Achizitionarea pieselor create si lucrate manual in atelierul nostru este o investiție profitabilă, atât pentru prezent cât si pentru viitor, produse din aceasta categorie găsindu-se in galeriile muzeelor de arta.
Ca să vă convingeti de cele afirmate, vă invităm sa vizitati galeria de pe siteul firmei.