Parchet masiv stejar și parchet triplustratificat la prețuri promoționale!

Custom Floors vă pune la dispoziție o gamă foarte variată de parchet masiv și parchet triplustratificat de calitate superioară și bine uscat. Game variate din diferite esențe de lemn autohtone și exotice: stejar, arțar, cireș, nuc, teak, bambus, jotoba, nuc american etc. Parchetul este ideal în amenajările interioare, stil clasic sau modern. Clasele de selecție pentru lemn masiv sunt reglementate de normele europene UNI EN 13226 și UNI EN 13227.

Parchetul din lemn masiv este un produs ce redă frumusețea naturală a lemnului, fiind o pardoseală ce denotă căldură și noblețe. Acest produs este fabricat în general din stejar, dar poate fi realizat și din alte esențe de lemn: cireș, nuc, mesteacăn, arțar, trandafir etc. Parchetul din lemn masiv este un produs durabil, poate fi recondiționat aplicându-se un strat de finisaj ( lac, bait ) pentru împrospătarea aspectului. Pardoselile din lemn masiv nu rețin praful și mucegaiul, putând fi astfel ușor de curățat și întreținut. Acest produs se pretează foarte bine pentru: living-uri, dormitoare, camere de zi, birouri, hoteluri, restaurante și alte clădiri administrative și artistice (unde indicele de umezeală este mediu).

Parchetul din lemn masiv are stratul suport din aceeași esență că și stratul de uzură și se poate monta prin lipire ( 0,131 m² K/W K/W ) pe toate tipurile de pardoseli, inclusiv pardoseli cu încălzire. Acest produs oferă confort, căldură și rafinament și poate fi raschetat de mai multe ori. Avantaje parchetului masiv: izolează foarte bine termic, nu reține mucegaiul și praful, este foarte rezistent în timp.

Acest tip de parchet se montează prin lipire ( 0,078 m² K/W ) pe toate tipurile de suport: sapă, încălzire în pardoseală, ciment etc. Parchetul dublu stratificat este ușor de montat, se întreține fără probleme și aduce aspectul elegant al lemnului în locuința dvs.

Tipul de parchet stejar dublustratificat, datorită varietății sale dimensionale permite realizarea unor modele mai complexe. Parchetul dublustratificat are un indice de transfer termic și rezistență termică foarte bună. Stratul superior este fabricat din lemn de esență nobilă (nuc, arțar, teak, cireș) iar stratul de uzură poate fi de grosimi diferite, începând de la 2,5 mm până la 6-8 mm, în funcție de modelul ales. De aceea poate fi recondiționat de mai multe ori pâna se ajunge la nut și feder, după care se va înlocui.

Parchetul triplustratificat este un produs fabricat din lemn natural iar stratul de uzură are diverse esențe exotice și autohtone ( stejar, bambus, teak, jatoba, merbau etc.). La acest produs sunt combinate în mod armonios rezistență și estetică cu ușurință montajului și a întreținerii acestuia. Parchetul triplustratificat are un aspect elegant, este foarte bine uscat, iar după ani poate fi rașchetat. Oferă o bună izolare fonică și termică, este mai rezistent la umiditate, de aceea poate fi montat în orice camera. Esențele din lemn exotic se pretează foarte bine pentru amenajările interioare de lux.

Parchetul triplustratificat este compus din trei straturi de lemn: stratul superior, stratul de contact și de uzură. Stratul superior este fabricat din lemn de esență nobilă sau alte esențe exotice cu grosimea de 4-5 mm. Stratul din mijloc sporește rezistență mecanică și este de asemenea, fabricat din lemn de rășinoase, cu o grosime de 7 mm. Se poate monta în toate tipurile de încăperi, inclusiv în săli de baie.

Prețul parchetului și a mochetei distribuite de Custom Floors, depinde în general de următorii factori: esență lemnului, grosimea lamelei, lungimea lamelei și selecția, precum și de textura și compoziția mochetelor. În funcție de esență de lemn și compoziția mochetei, destinația camerei și exigențele estetice ale dvs., consilierii noștri în vânzări va pot oferi sfaturi și informații tehnice privind alegerea unui tip de pardoseală.

Pentru comenzi și alte informații tehnice, va rugăm să ne contactați la nr. de telefon: +40 724 262 864 pentru a programa o vizită la showroom-ul nostru din București.