ESHO
ONE-STOP-SHOP
CREATÉUR

One-stop-shop-ul celor care își doresc o amenajare completă, la cheie, indiferent de buget și de resurse, dar întotdeauna cu bun-gust și elegantă. ESHO îmbina proiectare, mobilier și amenajări, cele trei mari zone  necesare pentru a crea un spațiu sclipitor, dincolo de așteptări, ramificat în soluții premium, în client-service dedicat și în abordare exclusivistă.

Pentru noi, contează sentimentul pe care un spațiu îl transmite din interior.

Testimoniale

ESHO

Fascination-créateur

Suntem fascinați de confort și căutăm permanent noi metode mai bune de-a face lucrurile, iar viziunea noastră este de a contura un stil de viață înrădăcinat în spații care captează atenția și sporesc starea de bine.

De ce? Pentru că la birou sau acasă, confortul are același impact: acționează ca un magnet, dă o stare de bine, de libertate, de siguranță, de firesc, de complet, de luminos și de elegant, eliberează și responsabilizează, în același timp.

Abordăm orice proiect cu promisiunea viziunii și a eleganței.

Echipa mobilier

Atributul créateur a început prin capacitățile de producție proprii și a continuat cu investiții majore, cu deschiderea  a 8 showroomuri in locatii premium, cu peste 2400  de proiecte realizate.

LEONARD GEORGESCU

DIRECTOR GENERAL

ROBERT SARBU

ARHITECT-DESIGN INTERIOR

SANDA BLANARU

SENIOR PROJECT MANAGER

Amenajari interioare

Cum se poate transforma un spațiu într-un loc pe care să-l numim “favoritul nostru”? Obiecte de artă, mobilier primitor, natură și piesele de colecție spun povestea confortului și transformă acest loc în „acasă”, în biroul primitor, în restaurant preferat.

Pășiți în interior și aruncați o privire. Amenajăm spații, culegem emoții.

Broșura ESHO

Descarcă broșura ESHO și descoperă mai multe despre noi!