Meniu Închide

Pompe Funebre

Compania de pompe funebre Condolio va sta alaturi in clipele grele ale vietii oferindu-va servicii funerare complete. Aceste sunt executate la cele mai inalte standarde de calitate, cu discretie. Echipa noastra de profesionisti este alcatuita din oameni mereu atenti la nevoile si cerintele dumneavoastra.

Serviciile funerare esentiale in cazul oricarui deces impreuna cu sicrie si articole funerare pentru inmormantare au fost grupate in pachete funerare. Aceste grupari de servicii, sicriu si articole funerare au pretul redus fata de achizitia separata a respectivelor produse si servicii.

Servicii prestate de Condolio

pachet funerar condolio pensionari

NOU! Capac frigorific funerar (sicriu)

Disponibili 24/7

Mobil: 0728 003 002
Bd. Ghencea, nr. 20A
Sector 6, Bucuresti

Condolio asigura la cerere capac frigorific funerar care permite asigurarea unei temperaturi scazute in zilele calduroase de vara. Utilizarea acestui capac frigorific pentru sicriu permite conservarea corpului neinsufletit pentru o perioda mai mare. Astfel privegiul se poate desfasura in conditii optime chiar si in zile caniculare. capacul se monteaza peste sicriu si este prevazut cu geam transparent, oricine putand sa-si prezinte omagiile si sa-si ia la revedere de la defunct.

Inchiriere capac frigorific 240 lei/zi pentru Bucuresti si Ilfov

Condolio - companie de pompe funebre cu experienta

Cu experienta acumulata in cei peste 20 ani de activitate in domeniul pompelor funebre va stam la dispozitie 24/7 cu toata gama de servicii, tot ce trebuie sa faceti dvs. este sa ne contactati telefonic si ne vom deplasa in 30 de minute in orice sector din Bucuresti sau in localitatile din Ilfov.

Alege pentru cei dragi servicii funerare prestate cu demnitate de personal cu experienta. Printre serviciile de baza se numara: constatare deces, intocmirea documentelor necesare inregistrarii decesului, cosmetica mortuara, imbalsamare persoana decedata, transport funerar in Romania sau international, asistenta in obtinerea locului de veci, organizare parastase.

Acestora li se adauga o gama larga de sicrie insotite de cruce din lemn si o multitudine de articole funerare: coroane, jerbe, lumanari, pachete de pomana, felinare funearre pentru cimitir sau ceramica funerara. Serviciile si articolele sunt prezentate in mod transparent, atat separat cat si in pachete mixte, prin indicarea acestora, a caracteristicilor principale si a pretului final de achizitie.

Bine de stiut in caz de deces in familie

Pompe Funebre Bucuresti - acoperim toate sectoarele

Condolio asigura servicii complete si pachete funerare  in Sectorul 1, de la constatare deces, imbalsamare, cosmetica mortuara, asezat decedat in sicriu si transportul funerar la capela sau cimitir pana la organizarea parastasului.

Zone Sector 1: Aviatiei, Baneasa, Floreasca, Bucurestii Noi, Pajura, Damaroaia, Dorobanti, Cartierul Francez,  Primaverii, 1 Mai, Mihalache, Gara de Nord, Grivitei, Chitila, Titulescu, Banu Manta, Piata Victoriei, Piata Romana, Universitate

Condolio ofera servicii si pachete funerare in Sectorul 2, de la constatarea decesului, imbalsamare, pregatire si asezare decedat in sicriu, inclusiv transportul funerar la capela sau cimitir si organizarea pomenirii (a parastasului).

Zone Sector 2: Pantelimon, Iancului, Vatra Luminoasa, Baicului, Doamna Ghica, Colentina, Tei, Andronache, Fundeni, Hala Traian, Foisorul de Foc, cartierul Armenesc, Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Dacia, Petricani, Pipera.

Condolio presteaza in Sector 3 servicii precum: constatare deces, imbalsamare, pregatire si asezare decedat in sicriu, transport funerar la capela sau cimitir, organizare parastas, furnizare de articole funerare.

Zone Sector 3: Cartier 23 August, Industriilor,  Trapezului, Salajan, Titan, Baba Novac, Dristor, Vitan, Piata Unirii, Centrul Vechi, Cartierul Evreiesc, Pallady, 1 Decembrie, Nicolae Grigorescu, Basarabia, Calarasi.

Condolio presteaza cu profesionalism toate serviciile si livreaza toate produsele necesare inmormantarii traditionale.

Zone Sector 4: Tineretului, vacaresti, berceni, Giurgiului, Aparatorii Patriei, Progresul, Constantin brancoveanu, Nitu Vasile, Luica, Alexandru Obregia, Turnu Magurele.

Condolio ofera pachete funerare avantajoase in care au fost grupate sicriu, servicii si articole funerare necesare inmormantarii crestine.

Zone Sector 5: Cotroceni, Centrul Civic, Uranus, 13 Septembrie, Panduri, Rahova, Sebastian, Petre Ispirescu, Margeanului, Antiaeriana, Salaj, Amurgului, Ferentari, Zetarilor, Odai,

Condolio asigura servicii si articole funerare de inalta calitate in cel mai scurt timp. Acestea se regasesc grupate si in pachete funerare.

Zone Sector 6: Giulesti Sarbi, Giulesti, Constructorilor, Grozavesti, Regie, Crangasi, Virtutii, Uverturii, Militari, Vasile Milea, Iuliu Maniu, Dezrobirii, Apusului, Valea Cascadelor, Preciziei, Timisoara, Lujerului, Brasov, Drumul Taberei, Valea Oltului, Valea Argesului, Ghencea, Prelungirea Ghencea, Cartier Brancusi