Service auto Bucuresti

Delta Auto, locul unde vei gasi suport tehnic profesional

Ai nevoie de un service auto in Bucuresti unde sa stii ca vei gasi suport tehnic dedicat? La Delta Auto efectuam lucrari de reparatii motor si subansamble, revizii si diagnoze, reparatii sisteme climatizare AC si reparatii directie, sistem franare si suspensii. Suntem la curent cu ultimele tehnologii si iti garantam lucrari sigure si de calitate!

Apeleaza la un service auto in Bucuresti cu experienta, pentru a preveni problemele la masina ta!

Service auto Bucuresti unde prevenim si reparam

Delta Auto este un service auto unde prevenim problemele si facem reparatii de profesionale si de calitate. Te invitam si pe tine pentru o revizie completa si un raport detaliat cu privire la starea masinii.

Dispunem de personal tehnic dedicat, cu pregatire si experienta in domeniul auto, dar si de dotari tehnice care ne permit sa facem evaluari si reparatii de calitate. Te vom ajuta sa identifici si sa intelegi care sunt problemele de la masina ta si, totodata, sa gasesti solutiile cele mai bune si mai convenabile din punct de vedere financiar.

Ne poti urma prin camera web in timpul reparatiilor si, daca nu ai timp sa vii tu la noi, venim noi gratuit si iti luam masina, o reparam si o aducem inapoi!

delta autoservice 2

Service auto Bucuresti - de ce sa alegi Delta Auto

Suntem un service auto din Bucuresti cu experienta a peste 17 ani de activitate si cu un palmares diversificat de lucrari de calitate. Conceptul dupa care ne ghidam este ca mai bine previi problemele la masina ta, decat sa cheltuiesti bani pentru reparatii costisitoare si sa iti pui in pericol siguranta din trafic. 

Iata ce ne recomanda ca fiind partenerul de care ai nevoie pentru reparatii auto:

Service auto Bucuresti
  • Dispunem de personal competent care se remarca prin dedicatie, responsabilitate si o vasta experienta in domeniu;
  • Suntem orientati catre nevoile clientilor si oferim consiliere gratuita tuturor celor care vin la noi;
  • Folosim piese auto de la producatori renumiti si ne imbogatim continuu grila de servicii;
  • Abordam un mod de lucru transparent, oferind clientilor posibilitatea de a-si monitoriza autoturismele in timpul reparatiilor prin camere web;
  • Suntem un service multimarca si executam reparatii profesionale pentru Audi, Seat, Skoda, Renault, Opel, Vw, Ford, etc;
  • Suntem un service auto din Bucuresti care poate prelua gratuit autovehiculul dintr-o anumita locatie, urmand ca la finalizarea reparatiei sa il restituim in acelasi loc.

Alege Delta Auto, un service auto Bucuresti unde ai garantia calitatii pieselor si a manoperei!

Service auto Bucuresti - echipa cu experienta in reparatii auto

La Delta Auto ne mandrim cu o echipa cu experienta care este gata sa preia si sa rezolve cu promptitudine orice solicitare. Suntem un service auto din Bucuresti unde satisfactia clientului este pe primul loc. De aceea, oferim un portofoliu amplu de servicii, avem o gama diversificat de piese de schimb si consumabile si, deloc de neglijat, oameni specializati in lucrarile pe care le executa.

Dupa identificarea problemei, oamenii nostri iti vor prezenta optiunile de rezolvare, acestea putand consta in inlocuirea unor piese, reparatii sau montajul unor noi componente. Si, pentru ca vrei sa iti putem garanta buna functionare a autovehicului si siguranta in trafic, toate aceste lucrari vor fi executate de un profesionist.

Reparatii motor - service auto Bucuresti

Poti apela la Delta Auto, service auto Bucuresti, pentru o gama diversificata de reparatii motor. Ne putem ocupa de revizii auto, inlocuire curea accesorii, inlocuire termostat, radiator, evacuar sau chiar si schimbare distributie. Iti garantam lucrari de calitate, piese originale de la producatori de incredere si preturi corect calculat in functie de lucrare.

Reparatii frane si directie - service auto Bucuresti

Indiferent de problema cu care te confrunti la sistemul de rulare a autovehicului, un service nostru auto din Bucuresti este locul potrivit pentru a remedia situatia.

Poti apela la noi pentru reparatii frane si directie, inlocuirea capetelor de bara, a bielelor, a casetei sau a pompei de servodirectie.

De asemenea, abordam lucrari complexe la sistemul de franare si putem inlocui discuri si placute de frana, dar si etriere si pompe de frana. Si, pentru ca avem camere web in service, vei putea sa ne urmaresti in timpul reparatiilor!

Service auto Bucuresti

Vrei reparatii auto de calitate? Apeleaza la Delta Auto - service-ul auto Bucuresti in care poti avea incredere!

Reparatii suspensie - service auto Bucuresti

Oricat ai fi de atent si de prevazator in trafic si pe drum, sistemul de suspensii poate avea de suferit. Apeleaza la un service auto Bucuresti cu experienta in lucrari complexe de reparatii suspensie si uita de probleme.

La Delta Auto putem inlocui amortizoare fata si spate, bieleta antiruliu, bascule, amortizoare, planetare, brate roata si chiar si rulment roata fata.

Iti oferim garantia calitatii atat pentru manopera, cat si pentru piesele de schimb si practicam preturi corect calculate in baza devizului de lucrare ai a normativelor de service.

Constatari rapide si corecte - service auto Bucuresti

Pe langa toate serviciile de mai sus, Delta Auto, service auto din Bucuresti, ofera soferilor constatari rapide si corecte pentru diverse defectiuni la motor, sistem de rulare, directie, sistem de franare sau sistem electric. Dupa diagnoza, putem face reparatii complexe.

De asemenea, oferim pachete complete de diagnoza si revizie pentru diverse tipuri de autovehicule de pasageri sau de marfa. Acestea includ, pe langa manopera, filtre premium, ulei original, verificare pe rampa, etc.

Contacteaza Delta Auto - un service auto Bucuresti unde vei beneficia de lucrari de calitate la preturi corect calculate!

Ai nevoie de un service auto Bucuresti? Apeleaza la Delta Auto!

Ai decis sa apelezi la serviciile oferite de Delta Auto, service auto din Bucuresti? Te asteptam de luni pana vineri intre orele 09:00 – 18:00 sau sambata intre orele e 09:00 – 13:00. Sediul nostru este in Drumul Sabareni nr 28 A, Sector 6. Sau, daca nu ai timp, suna-ne la numarul 0759 404 040 pentru a veni noi sa luam masina. De asemenea, daca ai intrebari si vrei sa ne scri, nu ezita sa ne trimiti un email la adresa contact@deltaauto.ro sau sa folosesti formularul de contact.

Te asteptam la Delta Auto, service auto Bucuresti unde putem realiza revizii si reparatii profesionale la preturi corect calculate!

Te asteptam in locatia noastra

Adresa Drumul Sabareni nr. 28 Sector 6, Bucuresti


Program de lucru

Luni - Vineri: 09-18:00

Sambata: 09-13:00

Duminica: Inchis