Cauti un service auto de incredere?

Service Auto Dexcar

Solicita o estimare GRATUITA de pret!

Lasa-ti masina pe maini sigure!

Vopsitorie

& Tinichigerie

SERVICII COMPLETE DE MENTENANTA & REPARATII AUTO

Servicii Profesionale

Reparatii Auto

& Mentenanta

Peste 10 ani experienta

Programare Rapida
Estimare Corecta

Cauti un service auto Bucuresti de incredere? Realizam cu ce se confrunta soferii cand merg la un service auto si ne propunem sa fim ALTFEL!

100% Rezultat Garantat

Service Auto Bucuresti Dexcar pentru rezultate rapide si eficiente
Toate Marcile Auto

Suntem de parere ca relatia dintre echipa noastra si clienti se bazeaza 100% pe incredere si loialitate. In cursul celor 10 ani de experienta in domeniu, am incercat sa intelegem cat mai bine nevoile clientilor nostri, adaptand serviciile pentru intretinerea optima a autoturismului dumneavoastra, indiferent de marca si modelul acestuia.

Servicii Variate

Va propunem servicii complete de mecanica auto, in speranta unei colaborari cat mai avantajoase pentru dumneavoastra. In ideea de a raspunde tuturor cerintelor, ne-am propus sa extindem gama de servicii, mentinand acelasi nivel de calitate. Va oferim servicii de diagnoza auto computerizata si revizie auto periodica, la cele mai inalte standarde.

Vopsitorie & Tinichigerie

Serviciile noastre de vopsire și tinichigerie auto includ de la reparații de zgârieturi si vopsea auto, reparații de bare de protecție și multe altele. Dexcar Service dispune de tehnicieni autorizati și echipamentele necesare pentru a reda aspectul original al vopselei, cu o calitate ridicată și la un cost cat mai rentabil sau pe banii asiguratorului.

Servicii

Reparatii Auto
Servicii Oferite

Suntem un service multimarca pe care te poti baza! Apeleaza la serviciile noastre profesionale de reparatii si intretinere auto si beneficiezi de: rezolvarea oricarei probleme, oricat ar fi de dificila; garantie atat pentru lucrarile de reparatii auto, cat si pentru piesele montate; programare rapida; transparenta; costuri la vedere - fara surprize!

Programeaza-te Acum!
  • Vopsitorie Auto
  • Tinichigerie Auto
  • Revizie Auto
  • Schimb Kit Ambreiaj
  • Schimb Kit Distributie
  • Masina de Schimb
  • Reparatii Auto Generale & Mentenanta
  • Reparatii Transmisie & Înlocuire
  • Repararea Sistemului de Alimentare
  • Diagnoza Auto Computerizata
+ More Services
Programeaza-te Acum!
  • Schimbare Anvelope si Echilibrare Roti
  • Reparatii și Înlocuirea Frânei
  • Întreținerea Preventivă a Vehiculului
  • Schimbare Ulei
  • Service Frane
  • Curatarea & Repararea Sistemului de Racire a Motorului
  • Reparatii Sistem de Pornire
  • Lucrari Sistem de Directie si Suspensie
  • Servicii Recomandate de Producator
+ More Services
Programeaza-te Acum!

Dexcar – Service Auto Bucuresti Sector 3 Reparatii Auto de Calitate

Dexcar Service doreste sa ofere un model de urmat in breasla service-urilor auto prin expertiza si pasiunea profesionistilor sai si prin calitatea serviciilor prestate. Este foarte usor sa ne contactezi si sa-ti faci o programare la service-ul nostru. Ne poti contacta pentru a ne solicita ajutorul atunci cand se iveste o problema la masina ta. Iti vom raspunde prompt si vom stabili impreuna data si ora la care poti veni la service.

  • Programare rapida
  • Garantie pentru manopera service auto si piesele noi
  • Seriozitate si onestitate
  • Pret competitiv
  • Transparenta si costuri la vedere
Testimoniale

Ce ne recomanda?

Credem ca te vei alatura si tu clientilor multumiti care au plecat din service-ul nostru cu masinile reparate si functionand ca in prima zi. Dorim sa construim impreuna un parteneriat bazat pe incredere si respect. Oricand masina ta va fi pe maini bune la Dexcar Service.

11
Ani de experienta
6. 857
Masini Reparate
12
Tehnicieni & Personal
100%
Clienti Satisfacuti
Vrei ca masina ta sa ajunga la cel mai bun service auto Bucuresti? Apeleaza la Dexcar!

Atunci cand masina ta are probleme, vrei ca aceasta sa fie reparata de cei mai competenti mecanici. Solutia vine de la Dexcar, un service auto Bucuresti cu preturi accesibile si cu o experienta indelungata in domeniul intretinerii si reparatiilor auto. De-a lungul timpului, firma noastra si-a imbunatatit constant serviciile pentru a raspunde cat mai bine cerintelor venite din partea clientilor. Iti oferim un pachet complet de service auto pentru orice marca de automobil.

Aducem un suflu nou in acest domeniu oferind servicii bazate pe calitate, transparenta si atentie fata de client. Dispunem de o echipa de mecanici entuziasti si bine pregatiti. Acestia iti pot oferi toate informatiile necesare si expertiza lor pentru ca tu sa fii sigur ca masina ta e pe maini bune. Fie ca doresti intretinerea, revizia sau reparatia automobilului, noua ne place sa-ti readucem masina pe drum, acolo unde-i este locul.

Service Auto Bucuresti Dexcar este solutia ideala atunci ai nevoie de ajutor specializat pentru masina ta

Cauti un service autorizat, eficient si rapid? Vino cu masina la noi si vei beneficia de servicii complete la preturi accesibile. Noi oferim toata grija clientilor nostri si le raspundem nevoilor cu seriozitate si amabilitate. Increderea se construieste pe oferirea unui serviciu competent si responsabil. Acordam atentie si respect tuturor celor care ne trec pragul. Pe langa aceste calitati, oferim transparenta, astfel incat iti vom aduce la cunostinta toti pasii implicati si costurile aferente unei reparatii auto.

Oferim service multimarca, pentru ca experienta zilnica ne-a invatat sa lucram pe orice tip de automobil, indiferent de generatie, sau model. Iata care sunt principalele servicii de care poti beneficia in service-ul nostru:

  • Mecanica auto
  • Diagnoza auto
  • Schimb de ulei
  • Schimbare anvelope si echilibrare roti
  • Geometrie roti
  • Reparatii aer conditionat
  • Sudura toba esapament
Detinem aparatura de ultima generatie, testere si dispozitive care au un grad mare de eficienta in a detecta rapid problemele autovehiculului tau

Echipa noastra este formata din ingineri si mecanici auto cu experienta, dornici sa isi puna in aplicare cunostintele cu pasiune si dedicare. Nicio masina nu are secrete in fata unor profesionisti cu experienta vasta, cladita prin munca si inclinatie spre domeniul auto.

Ne vom ocupa cu seriozitate si atentie de orice piesa ce necesita reparatie sau inlocuire. Te vom sfatui cu privire la componentele ce trebuie schimbate, originea lor, costul manoperei si al pieselor noi. Comunicarea onesta cu clientul reprezinta o marca a seriozitatii si a profesionalismului pe care il aducem in acest domeniu. Vom face tot posibilul ca procesul sa fie cat mai eficient, iar tu sa ai masina gata in cel mai scurt timp.

Daca esti decis sa achizitionezi un automobil, poti veni la noi pentru o diagnoza rapida si corecta. Prin testarea auto computerizata vom constata daca masina are probleme nementionate sau daca se gaseste in parametrii optimi pentru a putea fi condusa fara griji. Ne ocupam si de operatiuni de rutina, dar absolut necesare atunci cand ai nevoie sa-ti schimbi uleiul, anvelopele sau sa realizezi geometria si echilibrarea rotilor. Daca esti in imposibilitate de a veni cu vehiculul la service, oferim serviciu de tractare pentru a-ti aduce masina si a remedia problema.

Calitatea reprezinta garantia unor servicii de reparatii auto de succes

Cunoastem faptul ca atunci cand ai o problema la masina, acest lucru poate crea neplaceri si stres. Problema trebuie identificata corect si intervenit repede, pentru a nu persista si a se amplifica. Trebuie sa gasesti mecanici priceputi si disponibili ceea ce in Bucuresti nu e un lucru usor avand in vedere parcul auto existent. Cu Dexcar Service gasirea unui mecanic competent si remedierea eficienta a problemei la masina nu vor mai reprezenta o corvoada. De cand am infiintat acest service auto Bucuresti in Sector 3, am introdus un concept imbunatatit, cu ajutorul caruia putem realiza acest serviciu altfel.

Am pornit de la faptul ca stresul cu o reparatie auto nu ar trebui sa mai existe iar clientul poate sa capete increderea si siguranta ca masina sa e pe maini bune. Ne bucura sa constatam ca cei care au apelat la ajutorul nostru au plecat pe deplin multumiti si ca abordarea noastra a dat rezultate. Desi am adus un suflu nou in acest domeniu, preturile pe care le practicam pentru manopera sau piese noi sunt accesibile oricarui posesor de autoturism. Acesta a fost unul dintre criteriile principale pe care le-am avut in vedere inca de la inceput.

Alte avantaje care ne recomanda sunt:

  • Programare rapida
  • Garantie pentru manopera service auto si piesele noi
  • Seriozitate si onestitate
  • Pregatire temeinica in rezolvarea oricarei probleme auto
  • Pret competitiv
  • Transparenta si costuri la vedere

 

Cu ajutorul unei echipe de profesionisti pasionati si a unor dispozitive de diagnoza auto de ultima ora, vizita la service auto Dexcar va fi o experienta placuta. Stau marturie clientii multumiti ce au apelat la serviciile noastre. Pe majoritatea am reusit sa-i fidelizam, astfel incat revin cu incredere la noi cand apare o problema la masina.

Alege Service Auto Bucuresti Dexcar pentru rezultate rapide si eficiente

Dexcar Service doreste sa ofere un model de urmat in breasla service-urilor auto prin expertiza si pasiunea profesionistilor sai si prin calitatea serviciilor prestate. Este foarte usor sa ne contactezi si sa-ti faci o programare la service-ul nostru. Ne poti contacta si pe WhatsApp pentru a ne solicita ajutorul atunci cand se iveste o problema la masina ta. Iti vom raspunde prompt si vom stabili impreuna data si ora la care poti veni la service.

Credem ca te vei alatura si tu clientilor multumiti care au plecat din service-ul nostru cu masinile reparate si functionand ca in prima zi. Dorim sa construim impreuna un parteneriat bazat pe incredere si respect. Oricand masina ta va fi pe maini bune la Dexcar Service.

Unde ne gasiti?

Contactati-ne, cereti o oferta de pret, faceti o programare si convingeti-va!

Service Auto Bucuresti Dexcar se afla in Strada Balta Albina nr. 8, sector 3, chiar langa IKEA Pallady si la 200 m de statia de metrou Anghel Saligny. In cazul in care veniti spre Bucuresti pe Autostrada A2, suntem foarte aproape de intersectia acesteia cu Soseaua de Centura Bucuresti.

Program

Stabileste o Programare Acum

Dexcar Service - Specialisti in Reparatii & Mentenanta Auto

0731-348-340

Site-ul Service Dexcar este promovat si administrat de agentia de digital marketing Omniflux

de la 4970 lei
Vopsitorie auto integrală
Oferta lunii Mai
de la 4970 lei
Vopsitorie auto integrală
Oferta lunii Mai