UNCAS NICU SRL

Experti in reparatii electrice din anul 2003.
Cu ce va putem ajuta?

Scurt Istoric

Profesionalism & Seriozitate

UNCAS NICU SRL, o societate care are ca domeniu de activitate service auto, reparatii de electromotoare si alternatoare a pornit la drum cu MIHAI NICU - un tanar ambitios cu o viziune si doi salariati in anul 2003. Cu multa pasiune si dragoste fata de ceea ce a construit, MIHAI NICU a pus bazele unuia dintre cele mai specializate si active service-uri auto din Bucuresti.

26+

Angajati Specializati

19570+

Clienti multumiti

1527+

Reparatii lunare

Cu trei puncte de lucru si angajati dedicati la fiecare dintre acestea, UNCAS NICU primeste sute de clienti in fiecare zi.

De cele mai multe ori, spre multumirea fiecarui client, reparatiile se executa pe loc intr-un timp relativ scurt, clientul fiind fericit pentru faptul ca poate sa-si ridice piesa sau masina in aceeasi zi.

Mai mult

UNCAS NICU IN IMAGINI

Va oferim cateva puncte de reper care oglindesc modul nostru de lucru, calitatea, dar si profesionalismul echipelor noastre de reparatii care multumesc mii de clienti in fiecare luna.

MOD DE LUCRU

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o gama larga de reparatii electrice si diagnosticare pentru orice marca si tip de autoturism. Va multumim pentru ca aveti incredere in noi de 21 ani.

DIAGNOSTICARE

Diagnosticam piesa sau piesele ce necesita reparatii si apoi transmitem clientului problemele ce necesita rezolvare

CONSULTANTA

Ajutam clientii sa ia cea mai potrivita decizie pentru modul de abordare al rezolvarii problemelor electrice cu care se confrunta

REPARATII

Odata ce avem acceptul clientului cu privire la piese si costuri, specialistii nostri se apuca de reparatie in cel mai scurt timp

1035

Clienti astazi

5

Reparatii in lucru

7

In asteptare

4

Angajati activi

Ce spun clientii

Adaugati si dvs. o recenzie