In perioada 1-6 mai 2024 personalul magnetcenter.ro este in vacanta. Reincepem activitatea in data de 7 Mai 2024

Generatoare de curent

25 Produse
Livrare Gratuită
Livrare Gratuită
Livrare Gratuită
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)

Generatorul de curent - Sursa alternativa de energie electrica

Generatorul de curent este un dispozitiv autonom, care are rolul de a oferi curent electric atunci cand nu functioneaza reteaua sau aceasta nu exista. Un astfel de aparat este utilizat pentru a mentine in functiune diferite dispozitive electrice sau electrocasnice. In comert exista mai multe tipuri de generatoare de curent: monofazate, trifazate, capotate, fara carcasa, cu pornire la sfoara, la cheie sau cu pornire / oprire automata, programata.

Alegerea unui echipament util in caz de urgenta se face foarte usor si rapid cu ajutorul magnetcenter.ro. Produsele de pe site sunt fabricate de producatori renumiti in domeniu pentru materialele de calitate, robuste si pentru preturile accesibile.

Generatorul de curent profesional - Alegerea produsului potrivit in functie de necesitati

Generatoarele de curent electric din magazinul nostru pot fi alese in functie de tipul lor sau de caracteristicile tehnice. Modelele necesare sudurii sunt portabile, rezistente la suprasarcina, cu protectie totala impotriva scurtcircuitelor cu ajutorul sigurantelor automate. Generatoarele electrice sunt alimentate cu benzina, GPL sau motorina, au alternatoare bobinate cu cupru si afisaj LCD, precum si o durata de viata indelungata, putand functiona excelent, fara pauze. Au sistem de pornire manual sau electric, putere mare a motoarelor, panou de control ergonomic, functie de preincalzire si respecta toate standardele europene de calitate.

Aboneaza-te la Newsletter si te anuntam imediat ce avem reduceri speciale pentru tine