-13%
capsule ovaz verde cerasus produse naturiste

Capsule din suc de ovăz verde Deep Green

Prețul inițial a fost: 160.00 lei.Prețul curent este: 139.00 lei.

 

Eficiență dovedită în stări de stres prelungit, iritabilitate, anxietate, căderi nervoase, insomnie, depresie datorită conținutului său bogat în vitamine, minerale și oligoelemente de origine vegetală (concentrație sporită de: magneziu, calciu, zinc, fier, cupru, crom,  complex vitaminic B, vitaminele K, A și E, bioflavonoide, fitohormoni și clorofilă).

Capsulele gelatinoase moi combat eficient stările de astenie, stările de spasmofilie, epuizarea fizică sau psihică, ajutând la buna funcționare a sistemului imunitar datorită concentrație deosebit de importante de SOD Natural (Superoxid Dismutaza – enzimă suport, direct implicată în  procesele oxidative de epurare a radicalilor toxici de oxigen)

Eficiente în perioadele de detoxifiere, cum sunt perioadele de post, dar nu numai. Conținutul lor bogat în fibre ajută la buna funcționare a întregului tub digestiv, acționând mai ales la nivelul colonului prin reglarea tranzitului intestinal și normalizarea scaunelor. Indicat persoanelor care suferă de sindrom de dischinezie biliara (bila leneșă), constipație sau colon iritabil.

Produs eficient, 100% natural, fără efecte secundare, nu produce dependență. Poate fi asociat cu orice tip de tratament medicamentos de sinteză* dar și cu orice alt tip de produs naturist.

Stoc epuizat

SKU: 5944338000361 Categorie:
Share:

Capsule din suc de ovăz verde Deep Green Puterea Naturii

Încă din timpuri străvechi, ovăzul a fost folosit în tratamentul epuizării nervoase ,termen care traduce simplu acele afectări ale sistemului nervos central care frânează buna funcţionare a întreg organismului uman.

Produs natural, bogat în substanţe biologic active, benefic pentru completarea şi normalizarea dietelor dezechilibrate, suplimentarea nutriţională în profesii cu efort fizic şi intelectual intens, în sportul de performanţă, profesii în medii toxice, la persoane devârsta a treia sau în condiţii de malabsorbţie etc.

Capsule din suc de ovăz verde – Deep Green Puterea Naturii sunt varianta potrivită persoanelor active, implicate in activităţi cotidiene, mai tot timpul departe de casă. Gata dozate, capsulele moi şi gelatinoase din ovăz verde sunt ambalate într-un recipient uşor de transportat in poşetă sau în geanta de servici.

Eficiență dovedită în stări de stres prelungit, iritabilitate, anxietate, căderi nervoase, insomnie, depresie datorită conținutului său bogat în vitamine, minerale și oligoelemente de origine vegetală (concentrație sporită de: magneziu, calciu, zinc, fier, cupru, crom, complex vitaminic B, vitaminele K, A și E, bioflavonoide, fitohormoni și clorofilă).

Două capsule de trei ori pe zi oferă doza optimă de vitamine, minerale, enzime dar şi fibre de care avem nevoie pentru a uita de stres. Capsulele moi şi gelatinoase de ovăz verde sunt foarte uşor de înghiţit, se absorb rapid şi se metabolizează eficient. Încărcaţi cu energie pozitivă activităţile zilnice vă vor părea un fleac, iar seara vă veţi bucura de relaxare alături de familie sau de cei dragi.

Ce conțin capsulele din suc de ovăz verde Deep Green Puterea Naturii?

Deep Green – Puterea Naturii capsule din ovăz verde este un supliment nutritiv 100% natural. O singura capsulă gelatinoasă moale conţine 150 mg de extract din suc de ovăz verde. Pentru fabricarea capsulei gelatinoase s-au utilizat 150 mg ceară de albine, ce funcţionează ca agent de îngroşare, şi lecitină ca emulsifiant. Lecitina folosită pentu realizarea capsulei gelatinoase este obţinută din culturi organice.

Plus de energie, plus de vitalitate:

Astenia de primăvară sau detoamnă nu vor mai fi nicicând ameninţări. Colegii de birou strănută? Nu te panica deoarece consumul de ovăz verde te va ajuta să treci peste aceste episoade cu bine.
Imunitateata nu are decât de beneficiat , deoarece conţinutul bogat în clorofilă, minerale şi vitamine al pulberii sau capsulei din ovăz verde nu face altceva decât să îţi ajute sistemul imunitar în lupta cu factorii de mediu nefavorabili.

Spune Da detoxifierii:

Mediul din ce în ce mai poluat în care trăim,stresul, alimentaţia adesea defectuoasă, fumatul sunt principalii factori de risc ce vă pun în pericol sănătatea. Din acest motiv,detoxifierea organismului se impune ca necesară. Antioxidanţii,mineralele şi vitaminele de altfel, sunt molecule care împiedică oxidarea altor molecule. Oxidarea presupune generarea de radicali liberi, iar procesul este denumit ştiinţific stres oxidativ.Stresul oxidativ este responsabil de distrugerea celulară aberantă,de încetinirea proceselor de refacere celulară, de producerea diverselor tipuri de ţesuturi metaplaziate(neoplasm) de depuneri aberante de ţesut gras.

Beneficiile unui pH alcalin:

Studiile recente au corelat apariţia cât şi întreţinerea unei stări de boală la valori scăzute ale pH-ului organismului uman.Cu cât pH-ul este mai alcalin cu atât mai mult cresc şansele de vindecare. Alimentaţia este unul dintre cei mai importanţi factori ce impactează alcalinitatea unui organism.

Clorofila, mineralele, vitaminele, bioflavonoidele de provenienţă vegetală sunt componente alimentare care cresc pH-ul organismului, fiind clar indicate persoanelor care îşi doresc menţinerea unei stări bune de sănătate.

Boala secolului – stresul:

Stresul sau oboseala cronică sunt afecţiuni de care ne-am lovit cu toţii măcar o dată în viaţă. Suplimentarea dietei cu vitamine, minerale, oligoelemente şi clorofilă te va ajuta să abordezi mai calm încercările zilnice.

Ovăzul este recunoscut pentru beneficiile sale antistres. Remediile fabricate din ovăz au fost utilizate în mod tradiţional ca tonic nervos şi a fost oferit pacienţilor pentru tratarea problemelor care implică depresia sau epuizarea nervoasă. Acesta este un remediu potrivit atunci când ne revenim din efectul tranchilizantelor şi al medicamentelor antidepresive.

Oferit celor care suferă de insomnii, ovăzul îmbunătăţeşte calitatea somnului deaorece induce un somn odinitor.

RECOMANDĂRI Capsule din suc de ovăz verde Deep Green – Puterea Naturii

  • tulburări cardiace pe fond nervos;
  • sedativ nervos eficace în stări de neurastenie, depresie, anxietate acută şi cronică, melancolie, iritabilitate;
  • suprasolicitarea organismului în efortul fizic şi intelectual prelungit; surmenaj;
  • tulburări de somn (induce un somn normal, odihnitor);
  • stări de tensiune psihică şi iritabilitate în sindromul premenstrual;
  • iritabilitate, depresie şi insomnie în menopauză;
  • tulburări ale ciclului menstrual asociate cu simptome vegetative şi labilitate psihică.

Ingrediente: o capsulă conţine 500 mg extract din suc de ovaz verde (avena satina).

Mod de administrare Capsule din suc de ovăz verde Deep Green

Adulţi: 1-2 capsule de 3 ori pe zi înainte de mesele principale sau după sfatul medicului. Se administrează 2-3 luni. Se poate relua administrarea după o pauză de o lună.

Copii peste 12 ani: 1 capsulă de 3 ori pe zi înainte de mesele principale sau după sfatul medicului. Se administrează 2-3 luni. Se poate relua administrarea după o pauză de o lună.

Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat pentru înlocuirea unui regim alimentar variat şi echilibrat si a unui mod de viaţă sănătos!

Prezentare Capsule din suc de ovăz verde Deep Green:

Cutie de carton conţinând un flacon cu 180 de capsule moi (℮ 144g)

„Dă unui om sănătate şi un ţel de urmat şi nu se va opri o clipă să se întrebe dacă este fericit sau nu”.

Combinând înțelepciunea milenară cu tehnologia modernă, Cerasus Puterea Naturii este producător de tratamente naturiste şi produse naturiste care se adresează unui spectru larg de afecțiuni. Dacă aveți probleme cu digestia, cu imunitatea, cu ficatul sau cu fierea, cu prostata, cu hemoroizii, dacă suferiți de diabet, hepatită, stres, depresie, cancer și doriți o cură de detoxifiere, sau pur și simplu căutați un adjuvant pentru o cură de slăbire eficientă, încercați cu încredere produsele noastre 100% naturale, obținute din ingrediente 100% organice. Nu veți fi dezamăgiți deoarece produsele noastre sunt foarte eficiente și ușor de administrat.

Vă stăm mereu la dispoziţie cu sfaturi sănătoase! Veţi găsi în cadrul magazinului online Cerasus Puterea Naturii tratamente naturiste și produse naturiste care sunt realizate după rețete proprii, originale. Folosim pulberi 100% naturale ecologice din orz verde, grâu verde, ovăz verde, lucernă verde, spirulină, ginseng siberian, ghimbir, gymnemma sylvestre, guarana, maca, argilă, anason, chimen, fenicul sau roșcove. Vă punem la dispoziţie un magazin online în care veţi regăsi produsele noastre.

Brand

Deep Green – Puterea Naturii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capsule din suc de ovăz verde Deep Green”