Cada Cersanit Virgo 170*75 cm

Cersanit
1.235,00 RON 1.271,73 RON
Cersanit
Transport gratuit
Cod produs - SKU S301-045
Disponibil cu precomanda

Descriere

Cada Cersanit Virgo 170*75 cm cu picioare. 

Masca frontala, laterala si sifonul nu sunt incluse in pret, acestea se comanda separat. Obiectele sanitare si accesoriile din pozele de prezentare nu sunt incluse in pret si se comanda separat. 

Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pretul produsului 

Cazile Cersanit sunt fabricate din acril sanitar de inalta calitate, astfel acestea sunt si o combinatie excelenta intre confort si functionalitate iar avantajele acestora sunt: durabilitatea si rezistenta suprafetei la zgarieturi, acrilul mentine temperatura constanta a apei pentru o perioada mai indelungata de timp, usor de pastrat suprafata curata, datorita suprafetei netede, neporoase si rezistenta la contactul cu agentii de curatare. 

Adâncime 42 cm
Amplasarea orificiului de preaplin în partea mai scurta, scurgere laterala
Amplasarea scaunului pe o parte, cu suport profilat pentru cap
Antibacterian nu
Garanție 10 ani
Greutate brută 25,15 kg
Greutate netă 23,1 kg
Lățime 75 cm
Lungime 170 cm
Material acril
Volum pentru preaplin 220

*Produsele din imagini care nu se regasesc specificate mai sus in text la "Continut pachet" nu sunt incluse in pret si se comercializeaza separat.
*Badehaus.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor oferite, rareori acestea pot contine erori/inadvertente.
* Fotografiile au un caracter informativ si pot exista diferente intre produsele din imagini si realitate. De asemenea fotografiile contin accesorii si produse care nu sunt incluse in pret.

Detalii

SKU
S301-045
Greutate
43 kg
Brand
Gama
Virgo
Culoare
Alb
Material
Acril
Continut pachet
Cada Picioare
Alte caracteristici
Se poate monta atat incastrat cat si cu masca laterala si/sau frontala Cada reversibila, cada se monteaza pe dreapta sau pe stanga Diametru scurgere 52 mm Suporta o greutate de pana la 400kg Forme ergonomice pentru o pozitie confortabila in timpul baii
Nota
Badehaus.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor oferite, rareori acestea pot contine erori/inadvertente. Fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pretul de achizitie al produsului, de asemenea unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori

Descriere brand

CERSANIT S.A. este una dintre cele mai importante companii de productie cu capital polonez pe piata europeana. Activitatea principala a grupului consta in fabricarea si distributia echipamentelor pentru baie: placi ceramice, obiecte sanitare, mobilier si accesorii pentru baie, cazi si cabine de dus.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review