Smartwatch BlitzWolf BW-HL1

160,00 RON (TVA inclus)
Drept de retur in 30 zile de la comanda.
Cod produs - SKU 5907489603096
Disponibil in 1-2 zile de la comanda

Descriere

Ceas inteligent Blitzwolf

 

Smart Watch perfect de la Blitzwolf vă va permite să controlați mulți parametri diferiți adică tensiunea arterială ritmul cardiac sau numărul de pași făcuți. Afișează condițiile meteorologice și are un ceas de alarmă încorporat. Puteți opera în mai multe limbi diferite iar protecția IP68 vă permite să intrați în apă cu ajutorul acesteia.
 
 





Îți monitorizează parametrii


Datorită capacității de a analiza ritmul cardiac în timpul exercițiului fizic puteți optimiza intensitatea și timpul de exercițiu pentru a arde grăsimea mai eficient și a vă face antrenamentul cât mai eficient.








Urmărirea inteligentă a somnului

Vă puteți urmări timpul de somn folosind un smartwatch și o aplicație. De asemenea puteți verifica cum arăta calitatea somnului pe parcursul săptămânii și puteți vedea cum a fost evaluată.
 





Întotdeauna vizibil


În funcție de faptul dacă sunteți în aer liber într-o zi însorită sau acasă în miez de noapte puteți ajusta luminozitatea smartwatch-ului dvs. datorită căruia veți asigura o iluminare potrivită în toate condițiile.
 




Rezistent la apă


Impermeabil la nivelul IP68 vă permite să scufundați temporar dispozitivul sub apă. Puteți face un duș sau ieși la piscină fără să vă faceți griji pentru ca smartwatch-ul să se deterioreze. Adâncimea maximă la care dispozitivul poate fi scufundat este de 1 m. Ceasul nu este complet impermeabil de aceea este descurajat să-l folosești în timpul scufundării sau scăldării în apă caldă.
 




Baza ta de comandă


Smartwatch-ul are de asemenea funcții de control a dispozitivului. Dacă doriți să utilizați camera din spate pentru a face seflie nu trebuie să vă faceți griji pentru faptul că nu veți lovi declanșatorul. Comutarea muzicii fără a scoate telefonul? Nimic mai ușor. Vrei să verifici vremea? Aici te duci Bucurați-vă de comoditatea și disponibilitatea ușoară a funcțiilor cheie.
 
 

 

specificație

 

 

Model BW-HL1
greutate 49 g
Dimensiuni (fără centură) 42 x 35 mm
Lungime totală (cu curea pe ambele părți) 248 mm
Versiunea Bluetooth 4.0
intrare 5V / 1A
Timp de standby 15 zile
Timpul de lucru 7-10 zile
Timp de încărcare 2 ore
acumulator 180 mAh 3.7V
impermeabil IP68

Detalii

SKU
5907489603096
Categorii
Greutate
0.2 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review