Rentcran Construct - Lucrari demolare si inchiriere utilaje, Chitila / Ilfov

Rentcran Construct - detalii firma

Rentcran Construct a fost fondata în 2008 si în ultimele 2 decenii a fost principalul prestator de servicii cu utilaje de santier pentru majoritatea proiectelor de constructii civile si industriale din România. Din 2008 Rentcran Construct a devenit o societate cu capital integral privat.

 

Bazându-se pe 20 de ani de dezvoltare si investitii, Rentcran este astazi o firma importanta de închirieri de automacarale si utilaje de constructii pe piata româneasca.

 

Ca urmare a specializarii în închirierea de macarale cu capacitati de ridicare pana la 200 tone, toate utilajele noastre sunt deservite de operatori permanent instruiti la cele mai înalte standarde de siguranta din domeniu. Rentcran a transformat într-o prioritate siguranta clientilor sai, a angajatilor si a publicului larg. Intr-o perioada care se remarca prin competitie în toate domeniile, suntem decisi sa continuam investitiile pentru imbunatatirea standardelor de securitate. Siguranta completeaza promisiunea noastra ferma de a asigura clientilor nostri servicii de înalta calitate.

Rentcran are capacitatea de a va pune la dispozitie rapid în conditii de siguranta si oriunde doriti în România, cele mai potrivite utilaje pentru lucrarile dumnevoastra. Suntem partenerul profesionist care asigura servicii de manipulare cu macarale mobile si alte utilaje în conditii de excelenta operationala si corectitudine fata de clienti, echipa si actionari.

Suntem compania româneasca care executa servicii cu utilaje de constructii excavatoare,buldoexcavatoare, miniîncarcatoare, autobasculante 8x4 ,etc . la cel mai înalt grad de siguranta în exploatare si la standarde de calitate europene.

 

Valori în excelenta operationala:• Integritate si respect pentru companie si pentru clienti• Responsabili în tot ceea ce facem• Promovam o atitudine deschisa fata de schimbare• Actionam ca o echipa, constienti de rolul fiecaruia.

 Pentru mai multe relatii apelati cu încredere la telefon 0722.259.653!

Galerie foto
  • ...
  • ...