KidsLikeIT - cursuri IT Bucuresti

Cursuri individuale Social Media pentru Copii

Studiu Individual – Program Flexibil (inclusiv Sambata-Duminica) – Eliberare diploma curs Social media este in plina dezvoltare in zilele noastre, fiind un domeniu din ce in ce mai complex si competitiv. Cursul explica functionarea retelelor de socializare, folosirea acestora dar si instrumente de marketing. Cunostintele dobandite la finalul acestui curs ajuta copiii sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, de creatie si nu in ultimul rand de inovatie.

Programa cursului Facebook – utilizarea Facebook corecta, crearea unui cont si profil de Facebook, ce si cum sa postezi, cum sa interactionezi cu utilizatorii,  interpretarea datelor, creare paginilor de Facebook (personale/business), variante de postari, modalitati de promovare; Instagram – notiuni de baza despre Instagram, folosirea Instagram in Romania si strainatate, avantajele Instagram; Twitter – crearea si configurarea unui cont pe Twitter, ce si cum postezi, cum se folosesc hashtagurile; Pinterest – ce este Pinterest, cum functioneaza,  cum se creaza o pagina de Pinterest, cum se posteaza, cum se adauga, cum sa interactionezi cu urmaritorii; Youtube – creare cont youtube, creare si configurare canal youtube, publicare video youtube, descarcare video, youtube live. Durata sedinta: 90 minute Durata Curs: 30 de zile Pret: 50 lei/ sedinta

Cursurile noastre ii ajuta pe copii sa aiba mai mult succes la scoala, pentru ca le oferim resurse educationale superioare celor din programa educationala clasica, ca ei sa poata identifica informatiile cu adevarat relevante si sa poata realiza prezentari intr-un mod cu totul original.

Orarul pentru sedinte se stabileste individual cu parintii in functie de disponibilitatea acestora si a copiilor.

Pentru intrebari va rugam sa ne contactati la:

contact@cursuri-individuale.ro

0774.095.905

Galerie foto
  • ...