Conarg Construct - Executie si montaj structuri metalice, Bucuresti

Servicii de tip Design & Build

Fiecare proiect complex de constructie necesita un echilibru fin intre elemente de timp, calitate si cost, care poate fi adesea cel mai bine atins de catre echipa de proiectare, inca din primele etape ale planificarii proiectului. Conarg AG ofera servicii de tip Design-Build care simplifica si accelereaza procesul de livrare a proiectului, oferind in acelasi timp o solutie inovatoare si eficienta de costuri.

Industria de constructii si specialistii in design au conceput mai multe abordari pentru livrarea proiectelor, cu scopul fundamental de a gestiona proiecte in cel mai scurt timp posibil, la cel mai mic cost si la un standard superior de calitate si performanta. In serviciile de tip Design-Build, Constructorul  presteaza servicii profesionale pentru realizarea proiectului si isi asuma raspunderea profesionala si civila atat pentru proiectarea, cat si pentru constructia acestuia.

Rolul echipei de proiectare

In timp ce livreaza servicii de tip Design-Build, echipa de proiectare si planificare isi asuma urmatoarele sarcini administrative:

  • Pregatirea programului de lucru, a necesarului de materiale, forta de munca, transportul, echipamentele si serviciile;
  • Organizarea si angajarea personalului constructor, desemnarea atributiilor si remuneratiilor;
  • Negocierea si incheierea contractelor cu subcontractorii si evaluarea lucrarilor realizate de acestia;
  • Achizitionarea materialelor, instalatiilor si echipamentelor, licentelor si permiselor;
  • Autorizarea si preluarea conturilor de plati;
  • Tinerea evidentelor si a registrelor de conturi;
  • Negocierea cu organizatiile guvernamentale si private care au competente in legatura cu proiectul;
  • Gestionarea tuturor celorlalte tranzactii comerciale legate de constructia/implementarea proiectului.

Beneficiile Design & Build

Prin colaborarea directa dintre proiectant,  arhitect si constructor aducem creativitate si in aceeasi masura experienta tehnica in proiectele noastre, iar prin planificarea detaliata inca de la faza de concept, asiguram eficienta economica. Oferim calitate si standarde ridicate atat in proiectare, cat si in executie, dar mai ales atentie la detaliu si abordare particulara fiecarui client, in functie de aspiratiile si asteptarile sale.

Oferim eficienta din punct de vedere al timpului si al bugetului. Beneficiind de experienta constructorului, proiectul in faza lui finala va avea rezolvate eventualele probleme tehnice care pot aparea in timpul executiei. Astfel se va evita o reproiectare ulterioara, care ar putea intarzia timpul de realizare. Printr-o planificare atenta de la inceput si prin stabilirea inca din faza de proiect a tuturor furnizorilor si a solutiilor constructive si de finisaje, se asigura incadrarea in bugetul stabilit de catre client.

Galerie foto
  • ...