Atelier Belladona Art - Cursuri arte plastice Bucuresti

Sedinte ART HOBBY ON-LINE pentru ADULTI

Cui se adreseaza programul?

Persoanelor adulte care doresc sa practice o activitate creativa, stimulativa si deconectanta.
Începatorilor, Nivel mediu, Avansatilor.
Beneficii:

Alegem împreuna subiectele lucrarilor tale! Desenezi, pictezi, creezi colaje, ilustratii, compozitii hand – made din sfera: artelor plastice, arte decorative precum design vestimentar sau decoratiuni interioare (înveti sa îti redecorezi peretele camerei cu un tablou nou sau ce haine ti se potrivesc, stiluri vestimentare, istoria costumului, etc.)
Lucrezi de la tine de acasa
Nu te expui spatiului public
Primesti în direct indicatiile si corectura
Descoperi o activitate care te deconecteaza din rutina zilnica, te provoaca intelectual si care îti aduce o stare de bine.
 Ai continuitate în activitatea preferata.
Arta îti ofera posibilitatea de a comunica non verbal si de a te elibera de stres. Te poti cunoaste mai bine, te descoperi prin intermediul lucrarilor tale, cunoscându-ti astfel profilul psiho – emotional.
O sedinta dureaza  75 min si este practica. Realizezi o lucrare folosind materialele de lucru pe care le ai deja acasa (hârtie, creion, acuarela, resturi textile, lipici, foarfeca, pensule, burete, etc.)
La finalul sedintei vei obtine o lucrare de arta realizata integral de tine dar si o stare de spirit mult mai buna, multumire de sine.
Beneficiezi de sedinte profesionale cu informatie de calitate, structurata în functie de subiectul studiat.