Babel Language Center - Cursuri limbi straine Bucuresti

Cursuri corporate (de la sediul companiilor)

De ce sa alegeti Babel Language?

Organizam un curs demonstrativ pentru a ne prezenta metodele de lucru atât la sediile noastre din Blv. Aviatorilor si Militari Residence cât si online sau direct de la sediul companiei dumneavoastra
2. Grupuri restrânse (2-6 participanti)

3. Organizam o testare gratuita pentru fiecare participant

4. Va propunem un concept hibrid, care cuprinde seri culturale în limbi straine

5. Interculturalitatea este un aspect cheie în întelegerea unei limbi straine. Cursurile noastre contin informatii despre eticheta de afaceri, protocol, negocieri, contracte etc.) 

Astazi, studiul uneia sau a mai multor limbi straine a devenit esential pentru companii. Acest aspect poate asigura evolutia profesionala si va permite sa va confruntati cu situatii diferite.  Cursurile sunt personalizate, concentrandu-se pe domeniul de activitate al participantilor : Sales, Marketing, Back Office,  etc

Înainte de a începe un curs, Babel-language organizeaza teste gratuite (scris si vorbit) pentru evaluarea competentelor lingvistice ale participantilor la curs. Vi se atribuie un nivel, corespunzator Cadrului European de Referinta. Înainte de începerea fiecarui modul, organizam  un curs demonstrativ pentru a ne prezenta metoda de lucru. Propunem  manuale publicate de universitati internationale sau de edituri renumite, cu o calitate ireprosabila în didactica limbilor straine.

De la una la doua sesiuni pe saptamâna, veti obtine, dupa doar câteva luni, rezultate semnificative. Desigur, ca si în cazul oricarei formari, regularitatea este o cheie esentiala a succesului.

Programele noastre sunt special concepute pentru a va achizitiona sau dezvolta cunostintele Indiferent de obiectivul dvs., va vom prezenta o formula adaptata disponibilitatii dvs.: formare individuala în companie  sau online, pe Skype.

Cursurile online- Cum se desfasoara?

O parte a ecranului poate fi folosita ca o tabla pentru a nota cuvinte sau fraze. Trainerul este la dispozitia dumneavoastra. Fiecare curs este organizat în jurul unei teme specifice, adaptat in functie de  nivelul dvs.  Lucrati atât cu pronuntia, cât si cu fluiditatea expresiei, accentuând în acelasi timp punctele de vocabular si gramatica.