New Era Instal, Demolari, recuperari de materiale - Bucuresti

Despre New Era Instal

Asfaltari

Asfaltul este un material de pavaj realizat cu agregate de piatra, apa si bitum, obtinut din distilarea petrolului si particule fine de agregate.

CITESTE MAI MULTReabilitari

Executam lucrari de reabilitare si reparatii drumuri, precum si modernizare, reparatii si întretinere drumuri, conform documentatiei tehnice.

CITESTE MAI MULTDemolari

Într-o industrie bine dezvoltata si competitiva, pentru a veni în întampinarea asteptarilor clientilor, am implementat cele mai...

CITESTE MAI MULTServicii conexe

Am dezvoltat o gama complexa de servicii care vin în întampinarea satisfactiei clientilor nostri, de la betonari, deszapeziri...

CITESTE MAI MULT

Asfaltari-Bucuresti este în industria constructiilor civile de mai bine de zece ani. Experienta îndelungata, preturile competitive, calitatea serviciilor si satisfactia clientilor ne recomanda ca specialisti în acest domeniu. Respectam fara exceptie normele de securitate si de protectie a muncii în activitatea prestata si oferim clientilor nostri un raport optim calitate-pret. Suntem mândri sa ne numim partenerul de încredere al bucuresteanului care doreste executarea de lucrari tip asfaltari, reabilitari, demolari si nu numai.

De ce Asfaltari-Bucuresti?

#1 Experienta – Clienti diferiti, cu nevoi specifice – de la companii mari, la persoane fizice, ne respectam promisiunile de fiecare data#2 Standarde înalte – Oferim garantia unui standard foarte ridicat al serviciilor, tratam fiecare proiect cu seriozitate maxima#3 Spirit inovativ – Echipa noastra experimentata gaseste mereu cea mai potrivita abordare în depasirea obstacolelor#4 Calitate si Stil – Casa, sau biroul dumneavoastra va arata impecabil. Prima impresie conteaza, lucrarile noastre sunt de o calitate superioara#5 Livrare la timp – Respectam timpul si efortul dumneavoastra, de aceea rezultatele muncii noastre sunt pe masura investitiei facute

Asfaltul – varianta durabila

Asfaltul reprezinta, cu siguranta, optiunea optima cand vine vorba de pavarea portiunilor mai mici sau mai mari de drum deoarece este un material foarte rezistent. Alte caracteristici care recomanda asfaltul drept un aliat de încredere în executia lucrarilor, sunt:

  • Asfaltul este aproape jumatate din pretul betonului
  • Asfaltul poate fi turnat ulterior fara îndepartarea pavajului vechi
  • Puteti conduce pe asfalt în termen de 24 de ore de la turnare
  • Asfaltul este usor de manipulat si poate fi turnat aproape oriunde
  • Asfaltul poate fi usor de reparat si reabilitat daca se deterioreaza
  • Asfaltul are o suprafata aderenta, non-alunecoasa

Casa sau biroul dumneavoastra nu ar trebui numai sa arata bine, dar, de asemenea, ar trebui sa aiba o fundatie solida. Asa ca, indiferent daca sunteti dezvoltator sau proprietar si doriti sa construiti ceva nou, sau sa adaugati valoare proprietatii prin o lucrare de demolare / reabilitate, cu Asfaltari-Bucuresti, investitia beneficiarului cu siguranta va merita.

Spre exemplu, aleile si drumurile de acces reprezinta, de cele mai multe ori, unul din primele aspecte pe care o persoana le observa când viziteaza pentru prima oara o proprietate, acestea fiind un indicator al calitatii. O unitate prost întretinuta, plina de fisuri creeaza o prima impresie negativa. Pe de alta parte, o curte, alee, frumos pavata cu piatra decorativa confera un aer de afluenta si creste semnificativ valoarea proprietatii.

Pentru noi, instalarea unui nou drum de acces sau a unei borduri este un pas important, asadar obiectivul nostru este sa ne asiguram ca veti obtine exact ceea ce ati visat. De la masuratori, estimari, proiectarea lucrarii, pâna la executia finala care presupune sapaturi, montare si finisare, scopul nostru este de a va oferi o suprafata durabila, cu aspect mat folosind materiale de cea mai înalta calitate. Dincolo de aspectul estetic, realizarea unei lucrari de montaj de calitate superioara ajuta la întretinerea ulterioara a pavajului. Asadar, succesul longevitatii, rezistentei lucrarii depinde în mare masura de felul în care au fost montate pavelele.

Galerie foto
  • ...