New Era Instal, Demolari, recuperari de materiale - Bucuresti

Servicii conexe

Am dezvoltat o gama complexa de servicii care vin în întampinarea satisfactiei partenerilor nostri. Dispunem de cele mai performante practici în domeniu, standardizate si recunoscute la nivel international. Obiectivul nostru final este sa oferim si sa mentinem o calitate superioara a serviciilor furnizate. Personalul tehnic si de executie este extrem de competent si beneficiaza de o experienta îndelungata în domeniu. Printre serviciile conexe executate în Bucuresti si Ilfov se numara si lucrarile de betonare, deszapezire, închiriere utilaje, transportul materialelor rezultate în urma constructiilor sau a demolarilor.Betonari

În pregatirea lucrarilor de betonare, specialistii trebuie sa urmareasca îndeplinirea unor conditii precum asigurarea aclimatizarii materialelor la punctul de lucru, verificarea conditiilor de mediu si furnizarea materialele necesare întretinerii utilajelor de lucru. Personalul de executie Asfaltari-Bucuresti este deosebit de competent si instruit sa repecte reglementarile si normele în vigoare de protectie a muncii. Forta de munca asista întreg procesul în:

  • pregatirea turnarii betonului
  • betonarea propriu-zisa
  • tratarea betonului dupa turnare

Deszapeziri

Oferim servicii mecanizate de deszapezire si întretinere a cailor de acces publice în Bucuresti si Ilfov. Echipele noastre de interventie sunt specializate în deszapezirea parcarilor si aleilor cu suprafete mai mari sau mai mici cu interventie rapida si actiuni de împrastiere de material antiderapant. Activitatea de deszapezire se executa în functie de necesitate, la cerere si urmareste mentinerea în stare practicabila a arterelor de circulatie. Asiguram:

  • curatarea mecanica a zapezii cu utilaje cu lama,
  • încarcarea si transportarea zapezii si a ghetii
  • împrastierea mecanica a materialelor antiderapante

Închirieri utilaje

Asfaltari-Bucuresti detine o gama variata de utilaje si echipamente pentru executarea lucrarilor de constructii în numeroase sectoare de activitate: terasamente, lucrari utilitare, drumuri, constructii.

Transport materiale, asfalt, nisip, etc.

Asfaltari-Bucuresti are o vasta si îndelungata experienta în acest sector de activitate, mentinând de mai bine de zece ani un standard performant al calitatii serviciilor si produselor furnizate. La cererea clientilor, echipele noastre realizeaza transport cu preluarea materialelor de constructie, asfalt, nisip, etc. la cele mai competitive preturi, oriunde în Bucuresti si Ilfov. Asiguram:

  • transport asfalt
  • ransport nisip
  • transport materiale de constructie

Excavatii si terasamente

Asfaltari-Bucuresti are o vasta si îndelungata experienta în acest sector de activitate, mentinând de mai bine de zece ani un standard peformant al calitatii serviciilor si produselor furnizate. Am elaborat o gama completa de servicii care vin în intampinarea nevoilor clientilor nostri. Printre acestea se numara si asigurarea de excavari si evacuari, terasamente cu utilajele proprii. Compania noastra executa lucrari de excavari în domeniul:

  • constructiilor civile si industriale,
  • construirii de parcari subterane, supraterane,
  • terasamentelor.
Galerie foto
  • ...