New Era Instal, Demolari, recuperari de materiale - Bucuresti

Asfaltari

Asfaltul este un material de pavaj realizat cu agregate de piatra, apa si bitum, obtinut din distilarea petrolului si particule fine de agregate. Este o alegere foarte populara datorita durabilitatii ridicate si a costurilor mai reduse. În timp ce asfaltul este înca unul dintre materialele cele mai rezistente pentru realizarea curtilor, aleilor, drumurilor de acces si de servitutine, pietruire, costul sau a crescut odata cu cel al petrolului. Cercetarile arata ca exista o varietate extraordinar de mare a tipurilor de îmbracaminti asfaltice, pavaj decorativ, însa majoritatea proprietarilor pur si simplu nu cunosc acest aspect. Puteti, de fapt, îmbunatati aspectul oricarei suprafete prin coordonarea culorii, modelulului locului cu pavajul aferent. Cu o gama infinita de culori si optiuni de tipar, dar si aplicatii, alegerea asfaltului decorativ potrivit poate fi uneori dificila. Suntem aici pentru a va însoti pe durata întregului proces, atât din punct de vedere tehnic, cât si estetic.Asfaltare curti si alei

Executam lucrari de asfaltari, asfaltare drumuri si asfaltare curte folosind materiale de cea mai buna calitate, echipamente si instalatii moderne. Fie ca ne referim la placi de piatra fasonate, dale inierbate, sau alte materiale folosite la placarea curtilor si aleilor, echipa noastra de specialisti va ofera strategii elaborate si solutii personalizate, în functie de dimensiunea si gradul de complexitate al lucrarii, materialele si finisajele alese. Garantia livrarii celui mai bun rezultat este data de experienta îndelungata si portofoliul vast de lucrari din categoria amenajarilor curtilor interioare si aleilor.

Cu Asfaltari-Bucuresti, beneficiarii sunt încredintati ca bugetultermenul de executie si calitatea lucrarilor sunt respectate pe deplin.

Asfaltare drumuri

Lucrarile care presupun asfaltarea de drumuri si executia infrastructurii de acces pot fi adeseori provocatoare. Suntem constienti ca partenerii nostri doresc finalizarea proiectelor de asfaltare drumuri într-un timp cât mai scurt, cu rezultate optime. Garantam clientilor nostri executia cu succes a acestor lucrari si suntem mândri sa efectuam lucrari de asfaltare drumuri, indiferent de dimensiunea acestora, plecând de la proiectarea planurilor de lucru, alegerea materialelor de calitate si implicarea fortei de munca, întregul proces este asistat de consultantii nostri.

Asfaltare parcari si drumuri de servitute

Realizam lucrari de asfaltari, asfaltare drumuri si curte folosind materiale de cea mai buna calitate, echipamente si instalatii moderne. Expertii Asfaltari-Bucuresti va pun la dispozitie cele mai utile informatii si date cu privire la materialele utilizate în asfaltarea parcarilor si a drumurilor de servitute, precum si modalitatea de executie. În design-ul curtii interioare sau al parcarii, asfaltul poate fi combinat cu alte materiale: pietris, dale si pavele, sau piatra naturala. Rezultatul este o suprafata rezistenta, usor de întretinut, calitativa si atragatoare, integrata liniei arhitecturale.

Pietruire drumuri

Executam lucrari de reprofilare si pietruire drumuri, precum si modernizare, reparatii si întretinere drumuri, conform documentatiei tehnice. Cu Asfaltari-Bucuresti, beneficiarii dispun de materiale de cea mai buna calitate, echipamente si instalatii moderne de executie a lucrarilor. În efectuarea lucrarilor, tinem cont de specificatiile proiectantului, destinatia drumului, cerintele clientului si bugetele alocate. Existenta unui parc de utilaje diversificate ne permite realizarea de constructii de infrastructura, civile sau industriale.

Galerie foto
  • ...