Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Camin de Batrani Santa Maria - Pantelimon Ilfov

Camin de Batrani Santa Maria - Pantelimon Ilfov

Caracteristici
Categorie Camine de batrani
Tip serviciu: Activitati recreative si recuperare Asistenta si supraveghere Curatenie si igiena Servicii medicale Servicii terapeutice
Descriere
Caminul Santa Maria doreste sa face viata cat mai frumoasa rezidentilor, intr-un loc modern unde specialistii nostri asigura ingrijirea si linistea rezidentilor. In cadrul centrului nostru oferim
Detalii suplimentare
supraveghere medicala si sociala permanenta, afectiune si intelegere.Cazare:"Caminul Santa Maria dispune de camere modern echipate, de 2, 3 si 4 locuri, cu televizoare, acces la telefon, radio si internet. Avem posibilitatea de cazare si in camere care au baie proprie.
Locul de servit masa si livingul este spatios, modern, dotat cu tv.
Cabinet medical pentru consultatii si investigatii.
Curtea este spatioasa, posibilitatea de a lua masa in aer liber
.Asistenta si ingrijire permanenta cu personal calificat (24/7).
Ingrijire persoane varsnice cu diferite forme de boala precum Alzhaimer, Parkinson, etc.Vizita unui medic de medicina generala.
Servicii de curatatorie si spalatorie.Curatenie zilnica in centru.Alimentatie:"Meniul zilei consta in 3 mese de baza si 2 gustari, PREPARAT DE PERSONAL CALIFICAT IN BUCATARIA PROPRIE.In functie de problemele fiecarui rezident vom tine seama de recomandarea medicului specialist dar si de dorintele rezidentului in pregatirea meselor.
382 vizualizari Ilfov, Pantelimon, 16 May 18 20:33
Video
Anunt inactiv