Cabinet Optica Medicala Dayane - Bucuresti

  • Categorie Servicii medicale
  • Specializare cabinete medicale

Descriere anunţ

Cabinet Optica Medicala Dayane - Bucuresti

Daca nu aveti o reteta pentru ochelari, va rugam sa va programati pentru o consultatie la cabinetul nostru. Medicii nostrii va vor sfatui ce tip de ochelari sunt potriviti pentru dumneavoastra:

Detalii suplimentare

Ochelari de vedere, de soare, cu lentile de plastic sau de sticla, monofocale, bifocale, progresive, cu antireflex, Filtru pentru computer, heliomate.Cabinet Optica Medicala Dayane este cabinetul oftalmologic din Berceni care ajuta persoanele cu probleme de vedere, ofera consultatii specializate ,dar si aparatura performanta de ultima generatie la preturi greu de egalat. Cabinetul Optica medicala Dayane va ofera consultatii ofalmologice pentru copii si pentru adulti de medici specialisti la cele mai mici preturi.

- fund de ochi- tensiune oculara Rame de ochelarii - corectie dioptrii: adulti, copii

- ochelari soare: adulti, copii (protective uv) Lentile corectoare - sticla (alba, color, fotocromat (heliomat). Accesorii ochelari - solutii curatat lentile, tocuri, lavete, snururi Reparatii ochelari - balamale, suruburi, suduri, brate schimb metal - plastic Noi suntem mai aproape de ochii dumneavoastra!

Sos. Berceni, nr. 3, bl. 2, sc. 1, parter.Program: L - V: 9 - 18 S 9-13

Caracteristici, dotări

Specialitate
Optica medicala