Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
Bucuresti 11 Jul 23 14:45
...
Bucuresti 11 Jul 23 15:25

Anunt inactiv

Cabinet Optica Medicala Dayane - Bucuresti

Cabinet Optica Medicala Dayane - Bucuresti

Caracteristici
Categorie Servicii medicale Specializare cabinete medicale
Specialitate: Optica medicala
Descriere
Daca nu aveti o reteta pentru ochelari, va rugam sa va programati pentru o consultatie la cabinetul nostru. Medicii nostrii va vor sfatui ce tip de ochelari sunt potriviti pentru dumneavoastra:
Detalii suplimentare
Ochelari de vedere, de soare, cu lentile de plastic sau de sticlă, monofocale, bifocale, progresive, cu antireflex, Filtru pentru computer, heliomate.Cabinet Optica Medicala Dayane este cabinetul oftalmologic din Berceni care ajuta persoanele cu probleme de vedere, ofera consultatii specializate ,dar si aparatura performanta de ultima generatie la preturi greu de egalat. Cabinetul Optica medicala Dayane va ofera consultatii ofalmologice pentru copii si pentru adulti de medici specialisti la cele mai mici preturi.
- fund de ochi- tensiune oculara Rame de ochelarii - corectie dioptrii: adulti, copii
- ochelari soare: adulti, copii (protective uv) Lentile corectoare - sticla (alba, color, fotocromat (heliomat). Accesorii ochelari - solutii curatat lentile, tocuri, lavete, snururi Reparatii ochelari - balamale, suruburi, suduri, brate schimb metal - plastic Noi suntem mai aproape de ochii dumneavoastra!
Sos. Berceni, nr. 3, bl. 2, sc. 1, parter.Program: L - V: 9 - 18 S 9-13
4.400 vizualizari Bucuresti 13 May 18 22:57
Video
Anunt inactiv