High Alpin Alpinism utilitar, placari polistiren

  • Categorie Curatenie
  • Alpinism utilitar

Descriere anunţ

High Alpin Alpinism utilitar, placari polistiren

termoizolatii, o cosntructie placata cu polistiren este mult mai putin afectata de fluctuatiile de temperatura din exterior, mentinand in interiorul acestora confortul termic, reducand astfel costurile,

Detalii suplimentare

de intretinere. Placarile termoizolante cu polistiren previn in primul rand aparitia igrasiei si mucegaiului.In plus fata de reducerea consumului de energie, contructorii il recomanda deoarece este "respirabil", adica permite vaporilor de apa sa iasa, ceea ce ofera o protectie impotriva mucegaiului si ajuta la mentinerea calitatii aerului din interior intr-un mod sanatos.

Din cauza faptului ca majoritatea lucrarilor de placare cu polistiren implica folosirea schelelor si utilajelor costisitoare, alpinistii utilitari au avantajul ca pot reduce aceste costuri.

Placarile termoizolante cu polistiren se pot face cu o echipa de alpinisti utilitari in orice loc greu de lucrat sau la inaltime. Include izolarea cu spuma rigida, topita pe suprafata exterioara a peretelui, in scopul reducerii consumului de energie. De asemenea creste valoarea de izolare a peretelui si imbunatateste stabilitatea cladirii.

Termoizolatiile cu polistiren se fac prin placarea peretilor cu placi de polistiren