Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
46.900 €
Bucuresti 18 Apr 18:18
...
50.500 €
Bucuresti 16 Apr 15:18
...
53.000 €
Bucuresti 13 Apr 21:33

Anunt inactiv

Berceni, Metalurgiei, sector 4

35.500 €

Berceni, Metalurgiei, sector 4

35.500 €
Caracteristici
Suprafata 33 mp An 2018 Decomandat Etaj 1 din 5
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Instalatii electrice noi Instalatii sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
Garsoniera este disponibila intr-un imobil nou, amplasat stradal, imobilul este construit din cadre de beton si compartimentare cu caramida. Centrala proprie, loc de parcare disponibil.
Detalii suplimentare
Va oferim spre vanzare o garsoniera spatioasa ce este amplasata intr-un imobil nou P+5E in zona de sud, ferit de agitatia si zgomotul orasului dar cu acces facil catre mijloacele de tranport in comun. In imediata apropiere se afla mai toate punctele de interes major cum ar fi: scoli, spitale, gradinite, centre comerciale si hipermarketuri. Garsoniera oferita spre vanzare este decomandata, are o suprafata utila de 33 mp si se vinde finisata complet cu gresie, faianta, parchet, usa metalica exterior, usi de interior (aceste finisaje se pot alege ca si model si culoare de catre cumparator daca rezervarea apartamentului se face din timp), obiecte sanitare, centrala proprie 24 kw, calorifere, tamplarie pvc cu geam termopan. Locuinta este bransata la toate utilitatile si este contorizata separat.
1 vizualizari Bucuresti 16 Jul 18 16:52
Evolutia preturilor imobiliare in Berceni-Giurgiului
se incarca..
Anunt inactiv