520.000 €

Baneasa, Petrom City, casa Presei libere

  • Suprafata utila 230 mp
  • Teren 717 mp
  • An 2008
  • 6 camere
  • La cheie
Bucuresti, 22 mai, 19:12
Prețul zonei

Descriere anunţ

Baneasa, Petrom City, casa Presei libere,

vila luxoasa cu iesire la lac, P+1, teren de 717 mp, supr. utila totala 230 mp, amprenta casa de 147 mp, cate 115 mp utili pe nivel, zona barbeque cu jacuzzi exterior, 4 min. distanta de Piata Presei.

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam o vila cu iesire la lacul Grivita, situata in zona Petrom City, pe strada Coralilor, intr-un complex rezidential privat, cu acces securizat.

Vila are o suprafata de 230 mp si este structurata pe 2 nivele: parter si etaj si dispune de o curte proprie cu iesire la lac. Terenul total al proprietatii are 717 mp.

Parterul este compus dintr-un birou, o bucatarie, un dormitor, o baie, o zona de living generoasa,cu loc de luat masa care comunica cu terasa situata la parter.

La etaj avem un dormitor matrimonial cu dressing si baie si cu o iesire pe o terasa cu vedere la lac; mai avem 2 dormitoare si inca o baie.

Curtea este incadrata de numerosi arbusti si conifere, are o zona de barbeque, un jacuzzi exterior, peluza cu acces spre lac si debarcader care permite practicarea de sporturi acvatice sau recreere( pescuit) ori plaja( pe zona de nisip).

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Optiuni exterior
Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice