Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Pipera, Scoala Americana

95.000 €

Pipera, Scoala Americana,

95.000 €
Caracteristici
Suprafata 100 mp An 2009 Decomandat Etaj 2 din 8
Optiuni interior: 2 grupuri sanitare Aer conditionat Apometre Balcon Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Renovat recent Termopan Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Reabilitat termic Structura beton
Descriere
apartament luminos de 3 camere in complex rezidential 2009, decomandat, 2 bai, terasa de 10mp, suprafata utila 90 mp, renovat integral 2015, etaj 2/8, spatii comune largi, 2 lifturi, comision 0.
Detalii suplimentare
In partea de nord a orasului, pe Sos. Pipera-Tunari, langa Scoala Americana, este un complex imobiliar format din 3 blocuri cu o arhitectura deosebita. Este important de stiut ca in acest complex, finalizat in 2009 si vandut intr-o mica proportie, s-a inceput un amplu proces de renovare exterioara si interioara.

Apartamentul propus spre vanzare este compus din 3 camere, bucatarie deschisa spre living, 2 bai si un frumos balcon. Situarea la etajul 2, vedere frumoasa, neingradita de alte blocuri, compartimentarea decomandata, precum si suprafata generoasa de 100mp sunt cateva dintre atuurile acestei locuinte.

Holul de la intrarea in apartament este destul de spatios pentru amplasarea unui dulap tip dressing. Dormitoarele sunt luminoase, cel matrimonial are baia alaturata si are o suprafata de 20m ce include si zona dressingului iar celalalt are 16mp.

Aceasta proprietate este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network. Comisionul este 0% pentru cumparator.
1 vizualizari Ilfov, Pipera, 16 Aug 18 08:40
Statii metrou
Pipera 81 min
Aurel Vlaicu 90 min
Anunt inactiv