82.000 €

Piata Resita, 3 camere, finalizat, mutare imediata

  • Suprafata 77 mp
  • An 2016
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 3
Bucuresti, 19 feb, 15:30
Prețul zonei

Descriere anunţ

Piata Resita, 3 camere, finalizat, mutare imediata

apartament cu 3 camere, decomandat, o suprafata utila de 76,97 mp si fiind orientat catre sud, acest apartament va beneficia de un plus de caldura pe timpul iernii. Apartamentul este finisat la cheie,

Detalii suplimentare

Apartamentul ce vi-l prezint spre vanzare are 3 camere, decomandat, ce se evidentiaza prin spatiul amplu si eficient compartimentat. Imobilul dispune de camere spatioase, ce ofera multa lumina naturala.

Suprafata utila de 76,97 mp si fiind orientat catre sud, acest apartament va beneficia de un plus de caldura pe timpul iernii.

Dotarile si finisajele, avand cele mai inalte standarde tehnologice, includ urmatoarele echipamente: usa metalica, centrala termica, calorifere din otel, obiecte sanitare in baie, ferestre cu geam din termopan, gresie, faianta, parchet, usi de interior.

Blocul este construit pe cadre de beton, stalpi si diafragme de beton armat, iar inchiderile sunt realizate cu caramida tip porotherm de 30X20cm plus izolatie la exterior de 10cm Achizitionarea se poate realiza atat prin plata cash cat si prin intermediul creditelor bancare, indiferent de institutia bancara!

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura beton