120.500 €

Mihai Bravu, 3 camere, bloc nou langa metrou

  • Suprafata 83 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 8
  • Dristor ...9 min.
Bucuresti, 25 mai, 16:05
Prețul zonei

Descriere anunţ

Mihai Bravu, 3 camere, bloc nou langa metrou,

amplasat pe bulevardul Mihai Bravu, vis-a-vis de statia de metrou cu acelasi nume, ansamblul rezidential Global City are o foarte buna pozitionare pe harta Bucurestiului,

Detalii suplimentare

Ansamblul rezidential va include 279 de apartamente cu 2-4 camere, dispuse in 3 tronsoane, fiecare dintre ele cu cate 8 etaje, avand spatii comerciale la parter si mezanin. Locuri de parcare sunt prevazute atat in subsolul imobilului, cat si la exterior. Imobilele se construiesc cu fundatii de tip radier general, structura in cadre si grinzi de beton armat, compartimentari exterioare si interioare din caramida de tip Porotherm, tamplarie PVC cu geam termopan, termoizolatie exterioara cu polistiren de 10 cm. Apartamentele vor dispune de centrala proprie si vor fi predate complet finisate, cu finisaje premium, la alegere dintr-o gama variata.

Tronsonul I va include 99 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere si va fi finalizat in toamna anului viitor, in timp ce tronsoanele II si III, care vor include cate 90 apartamente fiecare, vor fi finalizate in primavara anului 2021.

Pretul nu contine TVA!

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Staţii metrou Timp
Dristor 9 min.
Piața Muncii 10 min.