Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
230.000 €
Bucuresti 11 Apr 08:05
...
149.000 €
Bucuresti 08 Apr 16:51
...
137.000 €
Bucuresti 17 Apr 02:45

Anunt inactiv

Baneasa - Sisesti

90.000 €

Baneasa - Sisesti

90.000 €
Caracteristici
Suprafata 76 mp An 2019 Nivel intermediar In constructie Bucatarie 7 mp Living 24 mp Baie 4 mp Camera 16 mp
Optiuni interior: Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Usa metalica
Optiuni exterior: Interfon Lift Loc parcare Structura beton
Descriere
Va prezentam cel mai nou ansamblu marca Nordis Residence – Baneasa Lake, construit la intrarea pe Ghe. I. Sisesti, in apropierea lacului, pe Drumul Eugen Brote 48-50;
Detalii suplimentare
Cu o suprafata libera mai mare decat suprafata construita, complexul ofera un spatiu aerisit si in acelasi timp intim, in care va puteti bucura de dupa-amiezi linistite alaturi de cei dragi, la locul de joaca pentru copii sau la sala de fitness.

Fie ca achizitionati un apartament in Nordis Residence pentru a locui, sau doriti o investitie careia sa ii creasca valoarea in timp, accesul securizat in incinta, cu paza umana permanenta, spatiile vitrate mari, finisajele superioare (lifturi Schindler, tamplarie din aluminiu, incalzire in pardoseala cu centrala proprie fiecarui apartament, parchet triplu stratificat, placaje ceramice din import – Delta Design), ofera garantia unui standard de viata confortabil pentru viitorii locatari.

Nordis Residence Baneasa Lake este un proiect rezidential construit cu responsabilitate fata de mediu si pune la dispozitia proprietarilor sai 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, toate acestea beneficiind de terase spatioase si locuri de parcare.
2 vizualizari Bucuresti 07 Jan 19 16:56
Evolutia preturilor imobiliare in Baneasa
se incarca..
Anunt inactiv