46.400 €

Antiaeriana, Rahova


Oxy Residence
  • Suprafata 63 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Nivel intermediar
  • In constructie
  • Bucatarie 6 mp
  • Living 20 mp
  • Baie 4 mp
  • Camera 15 mp

Descriere anunţ

Antiaeriana, Rahova,

bloc nou finalizat octombrie 2017. Finisaje de calitate, se preda la cheie. Racordat la toate ultilitatiile publice. Loc de parcare inclus,

Detalii suplimentare

Oferta promotionala - *Valabila în anumite termene si conditii!

Apartamente cu 2 camere pentru cei pretentiosi cu propriul stil de viata, cu spatii adecvate activitatilor cotidiene si tuturor functiunilor necesare unei locuinte confortabile, pe care acum il poti cumpara in cadrul ansamblului Oxy Residence.

Imobilul este situat la 20 de minute de Piata Unirii in zona sudica a cartierului Bucurestean Rahova, pe Sos. Bucuresti-Magurele nr. 47, sector 5, avand statie RATB amplasata chiar în fata complexului de locuinte.

Proiectul este compus dintr-un bloc de locuinte format din 3 scari, cu regim de inaltime S+P+5 Etaje, cu un numar total de 75 de unitati locative, de la garsoniere duble, pana la apartamente cu 2 și 3 camere.

Prima scara a fost finalizata si a fost data în folosinta in luna decembrie 2017.

Ultima faza a proiectului se afla in derulare, in care vor fi construite ultimele doua scari simultan, structura de rezistenta urmand a fi finalizata la finele lui martie 2018, iar apartamentele vor fi date in folosinta in luna iulie 2018.

In prima scara sunt contractate toate garsonierele si apartamentele cu 2 camere si mai sunt disponibile doar 4 apartamente cu trei camere, din care unul cu bucataria inchisa si doua apartamente cu bucataria open space.

Am început deja contractarea si pentru celelalte doua scari in construcaie, unde se realizeaza 50 de apartamente, din care 10 apartamente studio Tip A1, 10 apartamente cu 2 camere Tip B1, 15 apartamente cu 2 camere Tip B3, 5 apartamente cu 3 camere Tip C1 si 10 apartamente cu 3 camere Tip C2, din care am contractat deja 15 apartamente.

Grabeste-te si rezerva unul din apartamentele noastre disponibile, pentru ati putea alege etajul preferat.

Constructia imobilului nu face rabat de la calitate, structura fiind realizata din cadre de beton armat din otel beton Tip BST 500 si peretii exteriori si compartimentarile interioare din caramida porotherm, faaada fiind izolata termic cu polistiren expandat de 10 cm grosime si finisata cu tencuiala decorativa precum si cu tencuieli speciale colorate.

Apartamentele din complexul Oxy Residence se livreaza cumpărătorului la cheie, bransate la toate utilitătile, fiind dotate cu centrale proprii, calorifere, usi de interior, usi metalice la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si fainta, parchet, obiecte sanitare in bai si zugraveli cu vopseluri lavabile.

Ansamblul rezidential dispune de spatii verzi special amenajate, cu plante inflorite, care speram ca te vor face zilnic să zambesti.

Profita de oferta noastra pentru a beneficia de bucatarie complet mobilata si utilata pentru plata cash integral.

Mai mult, poti achizitiona pe viata si un loc de parcare disponibil in parcarea subterana.

Parterul imobilului este prevazut cu spatii comerciale, precum market, farmacie, coafor.

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.oxyresidence.ro

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Inst. electrice noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida