Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
1.250 €
Bucuresti 24 Apr 14:01
...
500 €
Bucuresti azi, 11:45

Anunt inactiv

Drumul Taberei, Aleea Calatis

460 €

Drumul Taberei, Aleea Calatis,

460 €
Caracteristici
Suprafata 80 mp Decomandat Mobilat Utilat
Optiuni interior: Apometre Internet Repartitoare 2 gr. sanitare Aragaz Frigider Liber Televizor Aer conditionat Balcon Inst. electrice noi Masina de spalat Termopan Alarma Cablu Inst. sanitare noi Renovat Usa metalica
Optiuni exterior: Reabilitat termic
Descriere
comision 0 %, apartament complet mobilat si utilat, etaj 2/4, 2 grupuri sanitare, 2 tv, alarma, monitorizare video, electrocasnice profesionale, renovat complet, finisaje moderne, mobilier modern, liber
Detalii suplimentare
Apartamentul are finisaje moderne si de buna calitate. Peretii au fost tencuiti recent cu vopsea decorativa, pardoselile sunt placate cu parchet laminat, ferestrele sunt din pvc cu geam termopan, inclusiv balconul, usile interioare sunt moderne,. Beneficiaza de 1 aparat de aer conditionat .
Bucataria are mobilier realizat pe comanda si este dotata cu electrocasnice Teka profesionale: cuptor din sticla si plita din sticla, hota profesionala, toate marca Teka, masina de spalat Indesit, frigider profesional Liebherr. Sunt 3 dormitoare, dintre care 1 matrimonial cu acces catre balcon si 2 dormitoare amenajate cu mobilier pentru copii ( Kika ).
Dormitorul matrimonial are un dressing incapator realizat pe comanda, pat matrimonial, comoda si noptiere si este dotat cu un Tv.
Livingul este foarte luminos si are doua zone : o zona de relaxare cu o canapea generoasa( extensibila) si o zona de dining.Livingul este dotat cu TV Lg si sistem Home Cinema Audio Samsung.
1 vizualizari Bucuresti 14 May 18 23:48
Statii metrou
Gorjului 38 min
Păcii 41 min
Lujerului 42 min
Evolutia preturilor imobiliare in Drumul Taberei-Ghencea
se incarca..
Anunt inactiv