575 €

Turda 114, modern, 1 Mai, Mihalache, Domenii

  • Suprafata 80 mp
  • Decomandat
  • Mobilat
  • Utilat
  • Basarab ...15 min.
Bucuresti, 13 feb, 13:30
Prețul zonei

Descriere anunţ

Turda 114, modern, 1 Mai, Mihalache, Domenii

complet mobilat si utilat, modern, renovat complet cu designer, 2 bai, instalatii sanitare si electrice schimbate, bloc reabilitat, vedere complet spate linistit, complet decomandat

Detalii suplimentare

Nord Rezidential va ofera spre inchiriere un apartament deosebit de 3 camere, decomandat, complet reamenajat de o echipa de designeri profesionista cu o influenta mediteraneana, aflat la prima inchiriere.

Apartamentul totalizeaza 71mp utili si este situat la etajul 8/8 al unui bloc construit in anul 1983, reabilitat si care prezinta nu doar izolatiile termice si hidroizolatii cat si amenajari pe casa scarii unde au fost montate camere de supraveghere, schimbate usile si liftul pentru a asigura un plus de confort, curatenie si prospetime.

Suprafata totala de 71mp este alcatuita dintr-un living generos, 2 camere de dormit langa care este grupul sanitar, un wc de serviciu, o bucatarie, hol, 2 spatiu de depozitare generoase si un balcon.

Vederea apartamentului este pozitionata catre spatele blocului, fiind ferita de trafic sau de zgomotul orasului. Fiind la un etaj superior confera senzatia de spatiu, fiind panoramica si nu este blocata de alte constructii.

Caracteristici, dotări

Optiuni interior
Apometre
Internet
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Reabilitat termic

Acces

Staţii metrou Timp
Basarab 15 min.
Griviţa 19 min.