Zambile Crystal Palace

19 RON
...

Zambile Crystal Palace

19 RON
Caracteristici
Plante, flori, copaci
Descriere
Plantare si ingrijire Bulbii de Hyacinths se pot planta in locuri insorite sau cu semi-umbra, lumina soarelui fiind necesara pentru ca nuanta florilor sa rezulte a fi cat mai intensa. Hyacinths sau Zambila struguras se planteaza toamna, inflorirea avand loc pe perioada primaverii. Din bulbii care masoara circa 2-3 cm in diamentru, se vor dezvolta tulpini erecte, care pot creste pana la aproximativ 20 cm in inaltime. In general florile prefera un sol care sa le asigure substantele nutritive pentru o inflorire abundenta. In cazul in care acestea nu sunt prezente in sol de la inceput, se recomanda una sau doua fertilizari in perioada de inflorire si crestere. Ingrasamintele prielnice vor fi cele hidrosolubile, lichide, cu eliberare prelungita. Irigarea.Udarea plantei se va face moderat, in asa fel incat solul sa se mentina reavan in perioada dezvoltarii si infloririi. Dupa ce florile vor fi trecute, se va reduce cantitatea apei. Fie ca alegeti sa plantati bulbii in ghivece sau direct in gradini, substratul ideal pentru a obtine cele mai bune randamente, este cel care prezinta o umiditate si fertilitate moderata si un bun sistem de drenare, pentru a fi evitata stagnarea apei. Umiditatea excesiva poate dauna grav sanatatii plantei, putand cauza putrezirea radacinilor.

Avantajele soiului Bulbii acestui soi vor inflori rapid, producand inflorescente bogate, care vor avea un efect estetic mult mai impactant in cazul plantarii lor in mod grupat – 3-4 in aceeasi groapa; florile dureaza o perioada destul de lunga, ele fiind preferate pentru obtinerea aranjamentelor florale, acestea avand un aspect natural si totodata delicat; inflorescentele acestui soi se vor imbina armonios cu alte soiuri, culorile sale creand un aspect vesel, plin de viata, atat plantate in gradini cat si in ghivece.

Proprietatile soiului: Flori duble Perioada de plantare: sep - noi Timp de inflorire: mar - mai Inaltimea la maturitate: 25 cm Distanta de plantare: 15 cm Conditii de lumina: soare, semiumbra Rezistenta la frig: -15°C
1 pac - 2 buc 18.90 lei (9.45 lei/buc)
Vezi mai multe detalii si cumpara
92 vizualizari Bihor, Oradea, 04 Sep, 08:55