Yohimbe lichid extract picaturi, 59 ml

75 RON
1 / 2

Yohimbe lichid extract picaturi, 59 ml

75 RON
Descriere
Beneficii Yohimbe picaturi:
- Stimulent sexual pentru femei si barbati
- Sustine functia erectila masculina
- Ajuta la pierderea in greutate
- Ajuta organismul sa arda grasimea mai repede
- Crește rezistența organismului în timpul antrenamentelor grele
- Imbunatateste circulatia sanguina
- Poate ajuta in caz de impotenta
- Creste nivelul de testosteron
- Ajuta la cresterea masei musculare
- Ajuta in caz de anxietate

Puritate pentru potență sigura și biodisponibilitate garantata.
Compania Newton-Everett este condusa serios pentru a oferiproduse extrem de puternice si eficiente, ultra-pure nutritive cu o calitate fără compromisuri. Extractele noastre noi fac parte din categoria premium, lichide și capsule cu lichid sunt proiectate pentru a oferi un transport de livrare ideal pentru absorbția maximă și cu o biodisponibilitate îmbunătățită.

Yohmbe, Pur și curat:
Toate extractele lichide de la Newton-Everett și capsulele cu lichide sunt testate în mod independent, folosind echipamente de testare și cele mai avansate metode, inclusiv HPLC și GC-MS pentru puritate și de eficacitate de către laboratoare terțe. Acest lucru garantează puritatea produselor de mercur, plumb, PCB și alți contaminanți. Testarea microbiologică independentă este efectuată pentru a asigura puritatea și siguranța suplimentului.

Yohimbe, Biodisponibil:
Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea trecut cu vederea.

Biodisponibilitate înseamnă de fapt "proporția de ingredient nutritiv sau bioactivă care a fost absorbita in tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare în organism. După trecerea prin mucoasa peretelui intestinal, ingredientele intra in fluxul sanguin ca sa gaseasca drumul spre organul țintă sau sistemul din organism, în cazul în care merg la tinta trebuie sa îndeplinesca sarcinile lor specifice, pentru a sprijini sănătatea și ca să tesimți minunat.

Concentrat de Yohimbe lichid extract, 59 ml
Ce este Yohimbe?
Yohimbe este numele unui copac vesnic verde, care se găsește în Zair, Camerun si Gabon. Scoarța de Yohimbe conține o substanță chimică numită yohimbina, care este folosita pentru a produce suplimente.

Yohimbe este o planta a cărei data de utilizare este de mai multe secole. Acesta a fost descoperita de către membrii triburilor africane, care l-a considerat a fi unadevărat afrodisiac. Din cauza cunoștințelor despre habitatul lor natural și capacitatea acestora de a beneficia de ea si de beneficiile Yohimbe, este sigursă se presupună că concluziile lor cu privire la Yohimbe au fost corecte.

Cu toate că Yohimbe este adesea folosit ca un afrodisiac, aceasta poate avea de asemenea o serie de alte avantaje. Suplimentul este susținut pentru a ajuta de asemenea in cazul tratamentului pentru depresie, tensiune arterială ridicată sau scăzută, dureri în piept si impotenta (sau alte probleme sexuale).

Yohimbe are substanțele necesare pentru a asigura in intreg corpul armonie si inclusiv cu mintea, prin urmare, atingerea echilibrului. Ce face Yohimbe este ea blochează alfa-2 receptorilor adrenergici în timp ce stimulează ceilalți receptori, acest lucru are ca rezultat îmbunătățirea fluxului sanguin la organul masculin, ceea ce înseamnă o erecție de durată mai lungă. Este de asemenea știut să producă o sensibilitate crescută a penisului, ceea ce face actul sexual o experiență mai stimulatoare.
Vezi mai multe detalii si cumpara
1.595 vizualizari Bucuresti azi, 14:00