110 Lei

Yohimbe 500mg 90 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 11:45
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Yohimbe 500mg 90 Capsule

Beneficii Yohimbe

• Un puternic afrodisiac pentru barbati si femei

• Poate fi folosit pentru a combate impotenta

• Dovedit a fi un antioxidant puternic

• Ajuta la prevenirea infundarii arterelor

• Ajuta la performanta sexuala, creste libidoul

• Ajuta la prevenirea atacurilor de cord.

• Reduce grasimea

• Creste dorinta sexuala

Ce este YohimbeCe este Yohimbe?

Yohimbe este o planta populara care este originara din Africa de Sud si este cunoscuta in intreaga lume ca un afrodisiac puternic. Se extrage din scoarta interioara a copacului tropical din Africa de Vest (Corynanthe Yohimbe). Timp de secole, scoarta bruta a fost folosita ca un tonic pentru a creste priceperea sexuala si placerea.

Yohimbe a fost descoperit pentru prima data si folosite pentru calitatile sale afrodisiace de pigmeii si bastinasii din Africa de Vest, unde crestea in salbaticie. Bantu, triburile vorbitoare din Africa de Vest inca mai folosesc si se lauda cu yohimbe si astazi pentru efectele sale afrodisiace puternice. Aceste triburi din Africa de Vest, de asemenea il folosesc pentru a trata febra, lepra si tusea. Acesta a fost de asemenea utilizat pentru a dilata arterele, pentru boli de inima si ca anestezic local.

In secolul al 19-lea, unii misionari germani au descoperit yohimbe in timp ce calatoreau in Africa de Vest si l-au adus in Europa, unde a devenit rapid foarte popular.

In 1960, Food & Drug Administration din SUA a condus mai multe teste stiintifice pe yohimbe pentru a determina eficacitatea sa ca afrodisiac. Acesti oameni de stiinta au descoperit ca Yohimbe este de fapt un afrodiziac puternic si eficient, in special pentru barbati. Aceste studii au aratat de asemenea ca Yohimbe ajuta pentru a spori simtul tactil si de a trimite senzatii de gadilare in sus si in jos a coloanei vertebrale.

Yohimbe a fost una dintre cele mai populare suplimente pentru barbati si femei de ani de zile. Atunci cand sunt ingerate, organismul il converteste in yohimbina si se asimileaza in fluxul sanguin. Yohimbina, un alcaloid, este ingredientul activ principal al yohimbe.