Xct oil (100% ulei pur mct) 473ml

115 RON
1 / 2

Xct oil (100% ulei pur mct) 473ml,

115 RON
Caracteristici
Categorie: Bauturi
Descriere
ajuta in cazul de dietă ketogenică Beneficii XCT Oil:

• Taie si suprima foamea

• Arde grasimea repede si eficient

• Ajuta in cazul de dietă ketogenică

• Efect antibacterian si antimicrobian

• Sursă eficientă de energie

• Ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului

• Sprijină absorbția nutriențilorBulletproof™ ulei XCT ™ (100% PURE MCT OIL) este o sursă bogată de energie compusă din acizi grași caprilici și caprici, găsiți în ulei de nucă de cocos, dar acest ulei MCT pur are șase ori mai mulți acizi grași caprilici și caprici decât uleiul de cocos. Acizii grași acizi în uleiul MCT pur susțin absorbția vitaminelor solubile în grăsimi, cresc termogeneza și stimulează sistemul imunitar, făcând totodată un plus excelent pentru băuturi sau feluri de mâncare.- Uleiul MCT este o formă purificată de acizi grași saturați. Acesta provine de obicei dintr-un amestec de ulei de nucă de cocos și ulei de palmier.

- Beneficiile uleiului MCT sunt: pierderea rapidă în greutate, suprimarea foamei; digestie ușoara; mai multă putere creierului; intareste intestinul și stimulează antrenamentele.

- Există patru tipuri diferite de MCT-uri: C6, C8, C10 și C12.

- C8 este chestia bună - studiile arată că este cel mai cetogenic ulei, ceea ce înseamnă că trece prin tractul digestiv și merge direct în ficat, unde este transformat în cetona de ardere a grăsimilor.

- Uleiul de MCT de la bulletproof este C8 pur și ridică cetonele de patru ori mai eficient decât uleiul de cocos simplu.

- MCT-urile lipseste în mare măsură din dieta tipică occidentală, prin urmare, adăugarea uleiului MCT la dieta zilnică poate fi o modalitate puternică de a obține beneficiile acestor grăsimi multi-tasking.


Ce este uleiul MCT?

"MCT" este un lant scurt pentru trigliceridele cu lanț mediu. Trigliceridele sunt pur și simplu moleculele care alcătuiesc cele mai multe grăsimi, iar lanțul mediu se referă la lungimea cozii moleculei de grăsime.

Uleiul MCT este o formă purificată de acizi grași saturați. Acesta provine de obicei dintr-un amestec de ulei de nucă de cocos și ulei de palmier.
Cum funcționează uleiul MCT?

Există patru tipuri diferite de MCT-uri:

Acidul caproic (C6)

Acidul caprilic (C8)

Acidul capric (C10)

Acidul lauric (C12)

Unele dintre aceștia se transformă în cetone de ardere a grăsimilor mai eficient și mai rapid decât altele. Iată un grund de ceton rapid: Atunci când tăiați carbohidrații, corpul dvs. trece de la arderea glucozei până la arderea cetonelor, o sursă alternativă de combustibil. Cetonele de ardere au o serie de beneficii, inclusiv pierderea rapidă în greutate, dar mai mult despre asta imediat.

C8 este chestia bună - studiile arată că este cel mai cetogenic ulei, ceea ce înseamnă că trece prin tractul digestiv și merge direct în ficat, unde este transformat în cetone care ard grăsimile. Cele mai multe uleiuri MCT de pe piață sunt un amestec de toate cele patru tipuri, în timp ce uleiul de nucă de cocos este în cea mai mare parte C12.

C12 se comportă mai mult ca un tip de acid gras tipic - acesta trece mai întâi prin stomac, unde intestinul subțire il descompune. Sângele tău îl absoarbe apoi înainte ca si corpul să-l transforme în energie. C12 este ingredientul principal în majoritatea uleiurilor MCT - nu este ideal dacă scopul tău este de a arde grăsimea și rapid.

Uleiul de la Bulletproof™ este ulei C8 pur și ridică cetonele de patru ori mai eficient decât uleiul de cocos simplu. De obicei, trebuie să scadeti repede, să tăiați în jos carbohidrații sau să exersați cu greu corpul pentru a produce cetone. Cu MCT OIL, vă ridicați nivelurile de cetonă în câteva minute, cu foarte puțin efort. Ce inseamna asta? Mai multe, atât pentru pierderea în greutate, cât și pentru capacitatea dvs. de a vă concentra.
Prospect XCT OIL

Mod administrare: Începeți cu o linguriță o dată e zi și creșteți lent în câteva zile la una sau mai multe porții complete (1 lingură) zilnic. Prea mult XCT ™, mai ales dacă este consumat pe stomacul gol, poate duce la diaree sau la stomac deranjat. Se recomandă 1-3 linguri pe zi pentru consumatorii de la Bulletproof.

Dimensiune de servire: 1 lingura (15ml)

Porții pe container: aproximativ 32

Compozitia pe servire

• Calorii 130

Calorii din grăsime 130

• Total grăsimi 14g

Saturate 14g

Trans grăsime 0g

• Colesterol 0g

• caprilic și capric 14g

(Trigliceride acide)Uleiul XCT ™ este potrivit pentru gătit la temperaturi sub 320 ° F (160° C).

Ingrediente: Trigliceride caprice și acid caprilic din ulei de nucă de cocos foarte rafinat.
Vezi mai multe detalii si cumpara
2.167 vizualizari Bucuresti azi, 14:00