28 Lei

Vitamine si minerale Solix Vitamina C 1000+ Zn

Vezi pagina: Pilulka.ro
  • Categorie: Vitamine
Bucuresti, 23 sep, 09:05

Descriere anunt

Vitamine si minerale Solix Vitamina C 1000+ Zn,

20 compr. eff. Solix Vitamina C 1000 plus Zinc are dubla actiune asupra organismului: energie si imunitate.

Descriere:

Solix Vitamina C 1000 plus Zinc are dubla actiune asupra organismului: energie si imunitate. Solix Vitamina C 1000 plus Zinc este un produs complex fundamentat pe sinergia a doi factori esentiali pentru sanatate, imunitate si energie: vitamina C si zincul. Vitamina C neutralizeaza efectele nocive ale radicalilor liberi din organism, ce apar ca urmare a proceselor naturale (respiratia, digerarea alimentelor), nutritiei necorespunzatoare, poluarii intense, radiatiilor UV, fumatului, consumului crescut de alcool etc. Vitamina C creste starea de energie si mentine functionarea corecta a sistemului imunitar. Zincul activeaza peste 200 de enzime din sistemul enzimatic, ce actioneaza si asupra celorlalte sisteme din organism, facandu-l sa fie un real catalizator de vitalitate.

Administrare:

Dizolvati un comprimat efervescent in 200 ml apa. Doza recomandata pentru adulti: 1 comprimat pe zi, dupa masa. Doza recomandata pentru adolescenti peste 14 ani: jumatate de comprimat pe zi sau dupa sfatul medicului.

A se pastra la temperaturi sub 25C, ferit de umiditate, in tubul inchis ermetic. A nu se utiliza dupa data expirarii inscrisa pe tub. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos.

Produsele din gama Solix contin o formula elvetiana complexa si concentrata de vitamine, minerale, antioxidanti si fibre prebiotice, esentiale pentru imunitatea, vitalitatea si sanatatea intregii familii.

Prezentare:

Cutie cu 1 tub a 20 comprimate efervescente.