79 Lei

Vitamina K2 100mcg 30 Capsule

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 04 apr, 13:25
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Vitamina K2 100mcg 30 Capsule

Beneficii importante ale Vitaminei K2:

- Vitamina K2 este benefica in prevenirea bolilor de inima

- Vitamina K2 intareste oasele, previne osteoporoza

- Vitamina K2 scade inflamatia

- Vitamina K2 protejeaza organizmul in cazul bolilor autoimune

- Vitamina K2 reduce rezistenta la insulina

- Vitamina K2 ajuta la prevenirea efectelor negative in urma administrarii de statine

- Vitamina K2 face dintii mai puternici

Vitamina K2 beneficiiIn ultima vreme este tot mai clar faptul ca Vitamina K2 este o vitamina foarte importanta pentru transportul propriu-zis al calciului in organism, ceea ce face aceasta vitamina aduce o contributie importanta la mentinerea oaselor puternice si sanatoase.

Vitamina K2 se gaseste in principal in alimente fermentate, cum ar fi natto, un fel de mancare traditionala japoneza.

Vitamina K2: Sprijina sanatatea oaselor

• Este esential pentru formarea si repararea oaselor sanatoase

• Sprijina sanatatea circulatiei

• Soia fabricata din Natto - fermentata

Un mic bob de soia japonez poate fi doar una dintre cele mai nutritive alimente pe pamant. Printre numeroasele sale proprietati, este una dintre cele mai bune surse pentru vitamina K2, care sustine sanatatea oaselor si a circulatiei. Natto este o hrana de soia fermentata care a fost consumata de secole in Japonia. Mirosul sau intens si coerenta gooey nu fac apel la multi occidentali, dar nu trebuie sa mancati un castron de natto pentru a obtine bogatiile sale nutritionale. Bacteria care fermenteaza natto, Bacillus subtilis, este una dintre cele mai puternice surse de o forma puternica de vitamina K, numita K2, descoperita vreodata.

Vitamina K2 este o forma supraincarcata de vitamina K. De ce supraincarcat? Are toate beneficiile vitaminei K, dar ramane mai mult in circulatie si este activa intr-un numar mai mare de organe si tesuturi. BIOVEA® Vitamina K2 este fundamentala pentru oasele puternice si pentru un sistem circulator clar.

Revolutionati-va frumusetea cu vitamina K2

Vitamina K-1, cunoscuta si sub denumirea de phylloquinone, se gaseste in plante. Vitamina K2, numita manaquinona (MK), se gaseste la animale sau bacterii. Vitamina K2 din BIOVEA® este fabricata din bacterii natto, care contine o vitamina K2 foarte puternica. In comparatie cu vitamina K-1, K2 are avantaje comparabile, dar are concentratii mai mari de circulatie in zone mai variate ale corpului. Pur si simplu ca lucreaza mai mult si ramane la locul potrivit mai mult, in mai multe parti ale corpului decat K-1.

Flux de sange sanatos, oase sanatoase

Vitamina K este esentiala pentru formarea si repararea osoasa sanatoasa; este implicat in sinteza osteocalcinei, proteina din tesutul osos, pe care cristalizeaza calciul. Deoarece vitamina K ajuta la formarea oaselor, inhiba, de asemenea, calcificarea vaselor de sange. Aceasta functie de transport al calciului elimina astfel depozitele de calciu din vasele in care nu sunt necesare si lucreaza in combinatie cu vitamina D, mareste depozitele de calciu in oase, unde este necesar cel mai mult calciul. Vitamina K joaca, de asemenea, un rol important in intestine, ajutand la transformarea glucozei in glicogen pentru depozitarea in ficat.

Prospect Vitamina K2

Mod administrare: Luati o (1) capsula zilnic cu o masa.

Portie: 1 capsula

Portii pe container: 30

Suma pe servire:

• Vitamina K2 (Menaquinone) 100 mcg

• Alfalfa (Medicago sativa) 300 mg