159 Lei

Vitamina B12 Spray, 25ml, doze foarte mari

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 11:35

Descriere anunt

Vitamina B12 Spray, 25ml, doze foarte mari,

10.000% DZR. Beneficii Vitamina B12:

• Sustine parul, pielea si unghiile sanatoase

• Ajuta la formarea celulelor rosii din sange si la prevenirea anemiei

• Poate sprijini sanatatea oaselor si prevenirea osteoporozei

• Va poate reduce riscul de degenerare maculara

• Poate imbunatati dispozitia si simptomele depresiei

• Poate beneficia creierul dvs. prin prevenirea pierderii de neuroni

• Va poate oferi o crestere energetica

• Pot imbunatati sanatatea inimii prin scaderea homocisteinei

De ce Vitamina B12?

B12 este foarte importanta pentru sistemul nervos, vasele de sange si cardiovasculare. Simptomele de deficit de vitamina B12 includ: pierderea poftei de mancare, o performanta notabila si memorie slaba, depresie, dificultati de concentrare si oboseala. Prin urmare, B12 este foarte important, in special in timpul iernii.

Corpul nostru are o inmagazinare de B12 naturala, astfel incat simptomele unui defect nu este imediat vizibil. Dar nu ar trebui sa se vina atat de departe si de a umple magazinele sale naturale de vitamina B12 in mod regulat acolo.

Adultii au nevoie de aproximativ 3-6 micrograme de vitamina B12 pe zi. B12 are un mecanism foarte special de inregistrare, acesta poate doar 1-2% din continuti in produsele alimentare sau intr-un supliment alimentar de vitamina B12 sunt absorbite de catre organism. Prin urmare, un produs bun B12 este intotdeauna in doze mari.

B12, ca supliment alimentar este deosebit de important pentru vegani, deoarece acestea nu pot sau are dificultati aceasta vitamina inregistrare in alt mod.

Noi folosim formularul biodisponibil methylcobalamin, deoarece este de a se metaboliza deosebit de bine pentru organism.

1) Ajuta la formarea celulelor rosii din sange si la prevenirea anemiei

Vitamina B12 joaca un rol vital in a ajuta organismul sa produca celule rosii din sange.

Nivelurile scazute de vitamina B12 cauzeaza o reducere a formarii globulelor rosii si impiedica dezvoltarea lor corecta.

Celulele rosii sanguine sanatoase sunt mici si rotunde, in timp ce ele devin mai mari si in mod obisnuit ovale in cazurile de deficit de vitamina B12.

Datorita acestei forme mai mari si mai neregulate, celulele rosii din sange nu se pot misca din maduva osoasa in sange la o rata adecvata, provocand anemie megaloblastica.

Cand sunteti anemic, corpul dumneavoastra nu are suficienta globule rosii pentru a transporta oxigenul in organele vitale. Acest lucru poate cauza simptome cum ar fi oboseala si slabiciune.

2) Poate sprijini sanatatea oaselor si prevenirea osteoporozei

Mentinerea nivelurilor adecvate de vitamina B12 poate sustine sanatatea osoasa.

Un studiu la mai mult de 2500 de adulti a aratat ca persoanele cu deficit de vitamina B12 au avut, de asemenea, o densitate mai mica decat densitatea minerala osoasa.

Oasele cu densitate minerala scazuta pot deveni delicate si fragile in timp, ducand la cresterea riscului de osteoporoza.

Alte studii au aratat, de asemenea, o legatura intre nivelurile scazute ale vitaminei B12 si sanatatea slaba a oaselor si osteoporoza, in special la femei.

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!