49 Lei

Vitamina B12 (Metilcobalamină) 1000 mcg

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, 30 iul, 21:45
Urca primul in lista

Descriere anunt

Vitamina B12 (Metilcobalamină) 1000 mcg

100 comprimate (dizolvare rapida). Beneficii Vitamina B12

- Vitamina B12 este un analgezic eficient

- Vitamina B12 este esentiala pentru creier

- Vitamina B12 imbunatateste somnul

- Vitamina B12 reduce depresia

- Vitamina B12 este un antiinflamator

- Vitamina B12 pentru piele

- Vitamina B12 are efecte pozitive in sarcina si lactatie

Vitamina B12 face parte din complexul de vitamina B. Se considera a fi o "vitamina care inhiba durerea". Ajuta la productia de ADN, la suportul cardiovascular si la metabolismul energetic. In acest post, aflati mai multe despre vitamina B12, functiile sale, cauzele de deficiente, precum si alimente si alte surse, astfel incat sa puteti incorpora mai bine B12 in viata dumneavoastra.

Vitamina B12 este un marker foarte important pentru monitorizare, mai ales daca nu ati condus cel mai bun stil de viata sau ati cunoscut probleme cronice de sanatate. Cu analizorul de testare Lab puteti urmari nivelurile de vitamina B12 si asigurati-va ca acestea sunt intotdeauna in intervalul optim. De ce sa asteptati pana cand problemele vor iesi din mana si vor interfera cu munca si viata de zi cu zi? Analizorul de testare Lab te-a acoperit - iti urmareste sanatatea si iti ofera sfaturi cu privire la modul in care o imbunatatesti.

Vitamina B12, denumita si cobalamina, este o vitamina solubila in apa.

Contribuie la sinteza cu succes a ADN-ului, functionarea normala a sistemului nervos si productia de energie.

Ficatul este locul principal de depozitare a vitaminei B12 in corpul uman. Oamenii pot obtine vitamina B din surse dietetice, alimente fortificate si suplimente.

Poate lua forma de ciano-, hidroxil, metil si deoxi-adenosil-cobalamina.

Cyanocobalaminul, forma cea mai stabila si mai nenatura a vitaminei B12, este cel mai frecvent utilizat in suplimente si nu are un rol cofactor direct in metabolismul celular.

Cele mai semnificative forme biologice ale vitaminei B12 sunt metilcobalamina si coenzima B12 (5'-deoxi-5'-adenosilcobalamina).

Vitamina B12 a fost considerata "Painkilling Vitamin-Ucigasul durerii" in unele tari inca din anii 1950.