Vegavero Vegan Essentials 120 Capsule

189 RON
1 / 1 ...

Vegavero Vegan Essentials 120 Capsule

189 RON
Descriere
BENEFICII Vegan Essentials


- contribuie la functionarea normala a globulelor rosii

- contribuie la mentinerea pielii normale

- contribuie la metabolismul energetic normal

- contribuie la functionarea normala a sistemului nervos

- contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar

- contribuie la mentinerea oaselor normale


 
COMPLEX NATURAL DE VITAMINE SI MINERALE PENTRU VEGANI


Cu exceptia vitaminei B12, este in general posibil sa acoperiti toti nutrientii importanti intr-o dieta vegana echilibrata. In functie de stilul de viata ales sau de alte circumstante, uneori este utila sau necesara suplimentarea cu vitamine sau minerale. Nutrientii potential critici pentru persoanele care urmeaza o dieta pe baza de plante includ fier, seleniu, iod, zinc, vitamina B2, K2 si D3, precum si omega-3. Prin urmare, am adaugat acesti nutrienti la Complexul nostru Vegan Essentials.

Suplimentul nostru este unic, deoarece ne bazam exclusiv pe vitamine si minerale din surse naturale. Iodul si omega 3 sunt derivate din alge, fierul provine din frunzele de curry si seleniul nostru din seminte de mustar. Vitamina D3 este extrasa din lichen. Am adaugat si vitamina B12 (metilcobalamina), B2 si K2 pe baza de fermentatie, plus zinc din drojdie inactivata. Aceste surse de vitamine si minerale din alimente integrale nu ofera doar forme foarte biodisponibile ale nutrientilor mentionati, ci si o serie de alti fitonutrienti benefici.


 
BINE DE STIUT


Rata de absorbtie a B12 in intestin este foarte scazuta. Acesta este motivul pentru care majoritatea suplimentelor de B12 ofera o doza destul de mare pentru a se asigura ca cerintele zilnice sunt indeplinite.

Fierul este mai bine absorbit atunci cand este combinat cu vitamina C. Prin urmare, va recomandam sa luati suplimentul impreuna cu o masa bogata in vitamina C.


 
PROSPECT

Mod de administrare: Luati 1 capsula de 2 ori pe zi cu suficient lichid si alimente.

Marimea portiei - 2 capsule

Portii in flacon - 120
Compozitie pentru 2 capsule:
Vitamina A - 536 mcg (67%)
Vitamina B2 - 1.4 mg (100%)
Vitamina B12 - 10 mcg (400%)
Vitamina D3 - 25 mcg (500%)
Vitamina K2 - 75 mcg (100%)
Folat (5-MTHF) - 200 mcg (100%)
Calciu - 280 mg (35%)
Fier - 10 mg (71%)
Iod - 150 mcg (100%)
Seleniu - 55 mcg (100%)

Nota: doza recomandata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos. Produsul nu trebuie consumat de sugari si copii cu varsta sub 3 ani. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra intr-un loc racoros, uscat si intunecat.
Vezi mai multe detalii si cumpara
16 vizualizari Bucuresti 12 Apr 09:25