80.000 €

Pantelimon, terenul ideal pentru casa - deschidere la lac, asfalt, utilitati, metrou, parc

Ilfov, 27 iun, 15:25

Descriere anunt

Pantelimon, terenul ideal pentru casa - deschidere la lac, asfalt, utilitati, metrou, parc,

Cine spune ca terenul ideal pentru casa nu exista, n-a vazut terenul acesta!

Cand te gandesti la un teren de casa, de cele mai multe ori situatia este ceva in genul urmator:

-daca are natura, padure, lac, panorama, atunci n-are utilitati sau/si asfalt;

-daca are asfalt, are si utilitati, atunci e departe de mijloacele de transport in comun, sa nu mai vorbesc de metrou care iese din discutie, sau de civilitatie in general;

-daca are "civilizatie", daca e in oras sau imediat langa si are mijloace de transport in comun, atunci e numai beton in jurul lui, n-are natura si n-are priveliste.

Si cand ziceai ca nu le poti avea pe toate in viata...apare oferta asta! Pune -ti centura, urmeaza cel mai bun teren de casa din actualul peisaj imobiliar: terenul care le are pe toate! Si care nu costa mai mult decat ar costa Casa Poporului!

Suntem in orasul Pantelimon, care pentru cei care nu stiu, este "despartit" de Bucuresti de Lacul Lebada. Pe un mal suntem in Bucuresti, pe celalalt suntem in Ilfov. Si fix pe malul lacului, pe prima strada de la intrarea in Pantelimon, se afla acest teren special. Amplasat la o distanta de 500 de noul Aqua Parc Pantelimon si de Parcul Pantelimon(ce apartin de sectorul 3), la 700 de statia de metrou Pantelimon si la 900 m de Cora Pantelimon, BricoDepot si Mobexpert Pantelimon. La mai putin de 500 de metri de Gradinita nr. 1 Pantelimon si de Mega Image.

Pe strada asfaltata, iluminata public si cu toate utilitatile la teren: apa, canal, gaz, electricitate, cablu tv, internet. Si mai ales: CU DESCHIDERE DIRECTA LA LAC!

Doamnelor, domnilor..terenul IDEAL exista! Are 500 mp, o deschidere de 26 si latime de aproximativ 19 ml. Forma dreptunghiulara, care il recomanda a fi ideal si pentru locuinta individuala dar si pentru un duplex. Fie ca vrei sa iti construiesti casa visurilor tale, fie ca vrei sa investesti, sa construiesti si sa vinzi rapid, usor si la un pret foarte bun doua unitati duplex, acum ai ocazia perfecta pentru planurile tale.

Terenul este acoperit de vegetatie matura, avand atat pomi fructiferi cat si arbori, lucru care te va ajuta ca imediat ce casa sau casele sunt gata, sa ai si gradina de vis pentru ele. Si asta e mare lucru!

Acum gandeste-te, mereu ai cautat un teren bun. Si nu credeai ca poti gasi ceva similar. Ceva care sa fie si in oras si in natura. Si cu lac si cu asfalt. Si cu utilitati si cu vecinatati. Si usor pentru copii sa mearga singuri la scoala cu metroul si usor pentru tine si masinile familiei care sa poate fi parcate in curte. Si langa parc, sa te poti plimba sau sa poata copiii sa se plimbe. Si la 3 minute cu masina de un hypermarket, ca daca te enervezi te duci la Cora impingand la carutul copilului, sa iei apa, lapte si altele.

O locatie de unde nu va trebui sa te transformi in sofer pentru copii, pentru ca au autobuze si metrou sa circule fara sa te deranjeze si mai ales, fara sa stai cu frica ca poate li se intampla ceva pe drum. Si o locatie unde "sa-ti cante cucu'n geam" fara sa te deplasezi la 30 de kilometri de Bucuresti pentru asta!

Sper ca am reusit sa descriu cat de cat ce fain e terenul asta. Si daca nu te-am convins eu, poate te conving imaginile. Si daca nici asa nu vei da fuga la banca sa pregatesti banii, hai sa ti-l arat "pe viu". Dar sa fii pregatit sa "ti se puna pata". Pentru ca o sa ti se puna, garantat!

Acces mijloace transport

Statii metrou Timp
Pantelimon 10 min.