105.000 €

Teren Liber 310mp Ideal Resedinta, Bucurestii Noi Colosseum

  • Suprafata 310 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 12 ml
  • Metrou Străulești ...8 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, azi, 10:42

Descriere anunt

Teren Liber 310mp Ideal Resedinta, Bucurestii Noi Colosseum

Daca iti surade ideea de a iti construi singur noua casa sau pur si simplu nu ai gasit ceea ce iti doresti pana acum, venim cu o oferta pentru tine!

PyfRealEstate va propune un teren cu o suprafata de 310mp, ideal pentru noi inceputuri! Acesta se afla in zona Bucurestii Noi, in apropierea Colosseum Retail Park, zona fiind una linistita, ferita de aglomeratia si agitatia urbana. Avantajul acestei locatii este dat de faptul ca ofera linistea unei locuinte din afara capitalei, insa fara a renunta la confort, beneficiind de toate utilitatile si acces facil catre magazine, centre comerciale, restaurante, gradinite si scoli, dar si catre centrul Bucurestiului.

Terenul nu are pe suprafata sa nicio constructie, este exact dupa cum se vede si in poze si nu are calcan. Avand indicatorii urbanistici CUT 1.2 si POT 60%, terenul poate gazdui cu usurinta o casa P+2 pretabila resedinta, ideala pentru a construi un camin modern, o oaza de liniste pentru tine si familia ta. ACESTA SE POATE VINDE LA PACHET SI CU PROIECT ARHITECTURAL SI STUDIU GEO!

Terenul este liber de sarcini, disponibil imediat pentru vanzare!

Daca considerati ca aceasta proprietate are potentialul de a deveni noul spatiu de relaxare, caminul calduros pe care il cautati, sunati la numarul de telefon afisat si mergem la vizionare!

Cod oferta: 1074312

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Străulești 8 min.
Metrou Străulești 10 min.
Metrou Străulești 11 min.