180.000 €

Teren in Bucuresti, zona de Nord

  • Suprafata 433 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 10 ml
Bucuresti, 04 ian, 14:10

Descriere anunt

Teren in Bucuresti, zona de Nord

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un teren intravilan in zona de nord a capitalei, o zona de vile a cartierului Damaroaia cu un mare potential investitional.

Cu o suprafata de 433 mp masurati, terenul are o forma dreptunghiulara si detine un front stradal cu o deschidere de 10,86 ml si o adancime de cca. 37 ml, iar in spate se lateste la 13.1 mp.

Mentionam ca terenul propus spre vanzare este pozitionat pe o strada asfaltata, este imprejmuit si este racordat la reteaua de gaze, de apa si de electricitate iar la acest moment existand si o fosa functionala.

Acest lot de teren gazduieste o constructie veche de mici dimensiuni demolabila.

Pozitia terenului ofera acces facil catre mijloace de transport in comun, magazine alimentare, supermarket-uri, piata agroalimentara bine aprovizionata, farmacii iar la doar cateva statii de autobuz se afla parcul Herastrau, actualul parc Regele Mihai.

Pentru a descoperi toate avantajele ce va sunt oferite la cumpararea unei astfel de proprietati dar si pentru orice alte informatii suplimentare, va invitam cu drag la o vizionare.

Prezenta oferta se afla sub indrumarea exclusiva Catoma Property Invest.

Real Estate Adviser dedicat

Raluca TIMOFTI