133.500 €

Teren ideal Rezidential, Bucurestii Noi Laminorului

Bucuresti, 15 ian, 13:42

Descriere anunt

Teren ideal Rezidential, Bucurestii Noi Laminorului

Daca iti surade ideea de a iti construi singur noua casa sau pur si simplu nu ai gasit ceea ce iti doresti pana acum, venim cu o oferta pentru tine!

PyfRealEstate va propune un teren cu o suprafata de 241mp, ideal pentru noi inceputuri! Acesta se afla in zona Bucurestii Noi, in apropierea metroului Laminorului si a magazinului Cris-Tim, zona fiind una linistita, ferita de aglomeratia si agitatia urbana. Avantajul acestei locatii este dat de faptul ca ofera linistea unei locuinte din afara capitalei, insa fara a renunta la confort, beneficiind de toate utilitatile si acces facil catre magazine, centre comerciale, restaurante, gradinite si scoli, dar si catre centrul Bucurestiului.

Terenul are pe suprafata sa o constructie de 86mp care poate fi renovata sau daramata, este foarte bine delimitat si nu are calcan. Avand indicatorii urbanistici CUT 1.3 si POT 45%, terenul poate gazdui cu usurinta o casa P+2 pretabila resedinta, ideala pentru a construi un camin modern, o oaza de liniste pentru tine si familia ta.

Terenul este liber de sarcini, disponibil imediat pentru vanzare!

Pretul este negociabil.

Daca considerati ca aceasta proprietate are potentialul de a deveni noul spatiu de relaxare, caminul calduros pe care il cautati, sunati la numarul de telefon afisat si mergem la vizionare!

Cod oferta: 1067266

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Laminorului 3 min.
Metrou Parc Bazilescu 13 min.
Metrou Străulești 16 min.