180.000 €

Teren constructii 1.000 mp sector 3, Titan, Ozana, Opel, aleea Mizil

  • Suprafata 1.000 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 19 ml
  • Nicolae Teclu ...13 min.
Bucuresti, 07 aug, 14:34

Descriere anunt

Teren constructii 1.000 mp sector 3, Titan, Ozana, Opel, aleea Mizil

Renet va prezinta spre achizitie un teren de constructii situat in sectorul 3, zona reprezentantei Opel din Bd Theodor Pallady, pe Aleea Mizil, cu deschidere directa (de cca 19ml) la drumul asfaltat, fara servitute si cu toate utilitatile pe strada.

Zona este adecvata pentru constructia de imobile cu regim mic de inaltime, astfel incat vecinii sunt in majoritate proprietari de vile P+1+M sau P+2+M sau de locuinte insiruite, in stil englezesc.

Terenul are o forma dreptunghiulara, cu laturi de aprox. 19m si 53m.

Atuurile acestei investitii sunt: infrastructura existenta si utilitatile, pozitia si deschiderea la drum larg, asfaltat, distanta relativ mica pana la statia de metrou, accesul rapid la centre comerciale si magazine diverse (Lidl, Auchan, Metro, Ikea, Dedeman), accesul rapid catre centrul orasului prin Bd Theodor Pallady si Splaiul Unirii.

Pentru dezvoltatori rentabilitatea investitiei este asigurata si de viteza mare de tranzactionare a proprietatilor noi din zona.

Usurinta organizarii de santier in aceasta zona aerisita, cu acces rapid catre furnizorii de materiale de constructii este un alt argument pentru decizia investitiei.

Nu ratati oportunitatea achizitiei unui teren bine pozitionat, cu infrastructura si utilitati, la cel mai bun pret pentru acesti parametri!

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 13 min.
1 Decembrie 1918 (M3) 17 min.