639.500 €

Cotroceni. Teren 404 mp, Perfect Investitie

  • Suprafata 404 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 11 ml
  • Metrou Academia Militară ...8 min.
  • Calculeaza distanta
Bucuresti, 02 mar, 13:19

Descriere anunt

Cotroceni. Teren 404 mp, Perfect Investitie

Experienta in imobiliare ne-a aratat in decursul anilor faptul ca cea mai buna investitie de pe Pamant este pamantul. Mark Twain spunea : "Cumparati pamant, nu il vor mai putea reproduce".

Avem placerea de a va oferi spre vanzare teren generos, perfect pentru o investitie in zona Cotroceni, -o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris. Cartierul rezidential ofera accesul facil pentru zone de promenada in imediata vecinatate a Palatului Parlamentului, a ceainariilor bogat ornamentate, dar si a curtilor romantice recunoscute pentru flora exotica din vasta Gradina Botanica din Bucuresti.

Terenul insumeaza 404 mp, are un front stradal de 11.5 si beneficiaza de toate utilitatile necesare(apa curenta, canalizare, energie electrica si gaz). Din punct de vedere urbanistic, amplasamentul are un coeficient de utilizare a terenului CUT 1.8 si un procent de ocupare a terenului POT 60%.

Se spune despre frumusetea naturii ca este egalata numai de frumusetea sufletului. Asadar, caracteristicile viitorului proprietar al acestei curti sunt clare. In aceasta perioada am realizat cu totii cat de importanta este legatura omului cu natura, astfel casa ori blocul ce dispune de curte va ofera libertatea si linistea de care aveti nevoie. Aici este locul dumneavoastra! , in curte veti putea avea propriul refugiu, unde indiferent de anotimp aceasta va oferi un beneficiu – va puteti bronza ori balaci vara in piscina, toamna puteti admira frunzele aramii, iar pe timp de iarna, carei familii nu i-ar placea sa-si surprinda copiii cu un om de zapada? Totodata, primavara veti asista la o renastere, cea a naturii, fiind un moment prielnic pentru a va stabili idealurile pentru anul ce urmeaza.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna oportunitate pentru dvs.

Cod oferta: 1102294

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Academia Militară 8 min.
Eroilor 13 min.