7.500 €

Strada Libertatii , langa Bucuresti

  • Suprafata 487 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 27 ml
Tartasesti, 11 oct, 14:14

Descriere anunt

Strada Libertatii , langa Bucuresti,

loturi 480 mp, 6.800 euro/lotul, stalpi de curent la fiecare lot, iluminat in functiune, gaze, zona rezidentiala de case noi, acces direct in DN7, mini autostrada pe 4 benzi, fara blocaje in trafic, acte la zi

Detalii suplimentare

La fiecare lot in parte a fost montat cate un stalp de curent trifazic cu lampi LED de lumina, pe colt, astfel incat sa nu afecteze deschiderea loturilor. Iluminatul pe timp de noapte este pus in functiune. Curentul monofazic sau trifazic se poate folosi din prima zi din organizarea de santier existenta in ansamblu. Se poate utiliza astfel un contor pasant pentru a masura exact doar cantitatea de curent consumata.

Ansamblul Rezidential Libertatii se afla in continuarea Strazii Libertatii din Gulia, intr-o zona in plina dezvoltare cu constructii noi. La cateva minute sunt mai multe magazine. In zona se construiesc permanent case si vile noi, formandu-se astfel mai multe ansambluri rezidentiale. In apropiere se gasesc mai multe supermarketuri, scoala generala, un loc de joaca pentru copii cu un teren de sport, farmacii, dispensar, spalatorii auto, terase, baruri, hoteluri cu piscine si alte spatii de agrement. In localitate sunt 4 scoli si un liceu. La 8 minute se afla Carrefour si Leroy Merlin, precum si Mall Colloseum ale carui lucrari de constructie sunt in desfasurare.

Pentru vizionarea terenurilor sunati cu o zi sau cu cateva ore inainte pentru a stabili o intalnire. Punctul de reper pentru intalnire este hanul Vlasia din imaginile alaturate.

Optional, va putem obtine autorizatia de constructie, contra unui onorariu de 300€ sau va putem asista gratuit cu totul pentru obtinerea acesteia. Folosind pachetul de 300 €, va trimitem autorizatia de constructie acasa prin FAN Courier, imediat ce aceasta este emisa sau o puteti ridica de la noi. Pachetul de 300€ include: toate drumurile si demersurile necesare pentru obtinerea Certificatului de Urbanism, Avizelor de Mediu, de electrictate, de gaze sau orice alte avize mai sunt necesare, depunera documentatiilor complete la fiecare institutie si ridicarea acestora.

La solicitarile clientilor, am dezvoltat si servicii de arhitectura si proiectare completa pentru constructii de locuinte. Clientii care achizitioneaza unul sau mai multe loturi de teren, primesc o reducere de 25% pentru aceste servicii.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Autorizatie constructie
Cadastru
Certificat urbanism
Curent electric
Cut
Gaze
Intabulare
Liber
Parcelabil
Pot
Puz
Stradal