82 €

Sisesti, sectorul 1, in cartierul Padurea Baneasa

  • Suprafata 581 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 25 ml
Bucuresti, 20 aug, 19:07

Descriere anunt

Sisesti, sectorul 1, in cartierul Padurea Baneasa,

in zona de nord. Acces din Regimentului, pe langa padure. Terenul, numit cadastral Lotul 2, este situat in proiectul cu adresa Piscul Rusului/ Piscul Mare, ilanga comunitatea de la Berivoiul Mare

Detalii suplimentare

Salutam interesul prezentat! Cunoastem Sisestiul de aproape 20 de ani. Va putem acorda consultanta pentru obtinerea autorizatiei de construire. In general, daca intelegi zona de interes, stii daca iti mai trebuie. Astfel, oferim informatie si clara si completa.

Pe website-ul nostru nu sunt prezentate toate ofertele Puteti sa ne scrieti criteriile dumneavoastra de cautare.

Vom personaliza fiecare cerere de oferta!

Scopul nostru este sa iasa bine, nu doar sa iasa!

Sustinem calitatea urbanistica-PENTRU CA NE PASA!

Intr-un Bucuresti in care se construieste tot mai mult pe verticala si se circula doar pe orizontala, sustinem strazile largi, sustinem calitatea urbanistica!

Strazi largi inseamna accesul si manevrele masinilor de pompieri si salvare.

Strazi largi inseamna ca ne acordam sansa la viata!

Strazi largi inseamna evolutie!

In zona cu strazi pietruite dar largi, in Nordul Capitalei, nu la Nord de Capitala, in sectorul 1, Bucuresti, in Cartierul Padurea Baneasa,, pot fi diferite terenuri care primesc autorizatie de construire.

In aer curat,cu acces pe strazi pietruite insa largi si multe, cu multe spatii pentru parcari, in zona de Nord, in apropierea Padurii Baneasa, aici poate fi o varianta.

Prezentam un teren construibil, azi, data cumpararii, plus electricitate(utilitatea de baza pentru a construi si a functiona un imobil).

Terenul este situat in proiectul nou de la Drumul Piscul Rusului, langa comunitatea definita de calitate de la Berivoiul Mare.

Prin amplasament(localizare), prin modul de lotizare, prin organizarea intregului proiect (din care face parte si acest lot), se incadreaza in ofertele top din zona.

OFERTA NR. 8 IN HARTA-PENTRU LOCALIZARE.

La vanzare este Lotul nr. 2, perfect pentru cine doreste o constructie individuala sau doua constructii cuplate( tip calcan). Raportul bun al laturilor este permisiv pentru diferite modele de proiecte. Intrare in teren din Sud.

Curtea/suprafata neta=457 mp + cota din strazi =124 mp .

Proprietar persoana juridica.

La pretul prezentat se adauga TVA 19%.

Cu multumiri, www.imobiliarenord.ro.

Recomandarea noastra este sa vizitati zona de interes. Daca va place, ne sunati!