49.000 €

Pantelimon

  • Suprafata 440 mp
  • Intravilan
  • Deschidere 30 ml
Pantelimon, 12 aug, 07:24

Descriere anunt

Pantelimon,

teren 440 mp, deschidere 30, strada Magnoliei langa Mega Image, toate utilitatile, intre case noi, langa RATB si maxi taxi. Zona buna, neinuntabila, vecini ok.

Detalii suplimentare

Va prezint un teren excelent, ce se preteaza foarte bine pentru constructia unei resedinte personale, sau pentru construirea a 2 unitati duplex.

Terenul este situat in orasul Pantelimon, langa Mega Image Sf. Gheorghe, pe strada Magnoliei la numarul 17. Strada este asfaltata, dispune de iluminat public si toate utilitatile: apa, canal, electricitate, gaze. In capatul strazii, la 300 de metri de teren se afla un supermarket Mega Image, o farmacie, mai multe magazine de cartier. La 1 km distanta avem Profi si este in curs de amenajare Penny Market. Tot in capatul strazii, este statia de RATB(454 ce merge la Republica) si maxi taxi(547 ce merge la Obor).

Strada este curata, civilizata, casele fiind noi. Nu exista pericol de inundatie, atat datorita faptului ca reteaua de canalizare este noua, cat si pentru faptul ca terenul este mai inalt in zona asta.

Terenul are o forma dreptunghiulara cu o deschidere de 30 de metri la strada si cu doua laturi, una de 14,5 m si una de 16,5 m(forma neregulata pe laterale). Ideal pentru un investitor ce vrea sa construiasca doua unitati duplex. Iar daca va gandeati unde sa va construiti casa familiei dumneavostra, va invit sa vedeti acest teren si localizarea lui.

Oferta exclusiva, comision 0% cumparator! Vizionari, informatii, oricand, locuiesc peste drum.

Caracteristici, dotari

Detalii suplimentare
Acces drum asfaltat
Alimentare apa
Cadastru
Canalizare
Curent electric
Gaze
Intabulare
Liber